Baucka -> RE: Nepridobivanje na teži (16.5.2007 13:33:16)
|
Mene ste kar malo potolažle. Ema je ob rojstvu tehtala 3120 in pri 6 mesecih 7200. Pri 9 pa samo 7800. Pri enem letu ni imela niti 8 kg. Res pa da je prebolevala virozo za virozo. Najprej 6 bolezen nato viroza, nato laringitis, nato spet virozo. Danes imava posvetovalnico, bomo videli kako bo, saj je zadnji mesec zdrava. Do šestega meseca je bila izključno dojena nato pa ni hotla GH hrane jest, pa še dojila se je manj. Raznih kašic z vodo mešat ni hotla jest, razen od Hippa v steklenički, te so pa full nizko kalorične. Pa sadje ima še sedaj blazno rada. Katerokoli in kadarkoli. Začela sem ji kuhat po dva kosila na dan, ji dajat monte, sedaj smo ugotovili, da edino keksolino ima rada, čokolino noče niti pogledat, pa suho sadje je tudi kalorično. Za zajtrk pa smo palačinke pekli. Je pa problem, da sploh ni hotla sedet pri miru in jest, ampak je jedla ko se je gibala. Sedaj je že boljše. Poskusi mu tek spodbudit. Ne dajaj mu sokov za pit, naj pije vodo. In kuhaj mu kaj ima rad. Sem pa pri Emi opazla, da ko sem ji dajala sirupe, vitaminskega in za izkašljevanje mi je manj jedla.
|
|
|
|