isabelll -> RE: Kako dolgo traja čišča? (29.5.2007 19:46:29)
|
Osem dni po porodu se mi je, ko sem dvignila sinkota, vlila kri in se ni ustavila. Z rešilcem so me odpeljali nazaj v porodnišnico (kranj) in opravili čiščenje. Baje je še del posteljice ostal notri (rodila v Postojni?!). Sem pa že v porodnišnici opozarjala na bolečine v trebuhu, pa tudi trebuh mi ni "uplahnil", tako kot je treba oz. se mi maternica ni pravilno krčila. V porodnišnici se za to niso menili, celo par sarkastičnih opazk je priletelo na moj račun s strani zdravnikov, kljub temu, da sem imela zelo težak vakumski porod, kjer sem bila zelo šivana in sem zgubila veliko krvi. Dva dni pred krvavitvijo, sem opažala tudi svetlo rdečo, svežo kri, na kar so nas opozorili že v materinski šoli. Če opaziš svežo kri, moraš namreč takoj nazaj v porodnišnico. Tako mi je tisti dan svetovala tudi patronažna sestra, v Postojni naj bi me pregledali dan kasneje. Zvečer se je zgodilo, kar sem opisala zgoraj, zato so me urgentno odpeljali v kranjsko porodnišnico, ki je nam najbližja. Iz rešilca naravnost na operacijsko mizo. Zdaj je OK.
|
|
|
|