Decemberke, prilezimo spet na površje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Taj -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 9:06:39)

Ola,:bravo:

Na vsake toliko nas moram malo višje prestaviti;). Kaj dogaja? Tile naši tedni šibajo, kaj, sploh ne morem verjet, da je nastopil že 33. teden in da je še manj kot 2 meseca do dneva D:sloncek::sloncek: Ponoči se kobacam:racka:, da sem sama sebi smešna, malček palček bo pa tudi ravnokar ven pogledal tako močno se preteguje na vse konce in kraje:zajcek:. Je pa že nekaj časa v pravilni legi kar tolaži:angel:. 7 ur spanja mi sploh več ne zadošča (no, verjetno bi mi, če bi v tem času res vedno spala:() in popoldne po službi in ostalih opravkih sem res že pošteno zmahana:muca:.Nepreklicno sem sklenila, da najkasneje čez 14 dni odidem na zaslužen počitek, ker je že skrajni čas, da dam v nižjo prestavo, sicer bo mali en pravi hipeaktivc:metulj:.

Kako pa kaj ostale snežene slončice:nosecka:??

Topel pozdravček vsem:love: in vašim skakalčkom v trebuščkih:duda:

Taj:rozica:

NinKa -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 10:07:26)

Spomini mi prihajajo na dan, ko sem jaz lani tega casa odstevala dneve do dneva D. Pa me je misko fajn zasil - 10 dni je zamujal in tako prisel na svet 27.12. Na sreco jew blo znama (razen moji sivi so boleli) vse BP, tako da smo bili 31.12 opoldan ze doma!

Lepo uzivajte vse decemberke, sem pa se zmerom prepricana, da je december najlepsi mesec za rodit. Vse je lepo okraseno in vsi so veseli, ko pecejo, okrasujejo. Ampak lani na to sploh nisem misila, sam cakala, da bo misko prisel!

Lep porod vam vsem zelim!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

mašinca -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 12:05:50)

Ojla!

Jaz kr malo goljufam pa se javljam tudi pri januarčicah. To pa zato ker imam PDP 30.12.2004 in bo verjetno kar januarček. Pri meni je tako "šele" 31. teden in s tem malo več kot 2 meseca.9nebesa Imam pa pregled šele čez 2 tedna, tako da bom takrat malo več vedela o svojem :angel:. Vidim Taj, da si še zelo pridna in lepo hodiš v službo. Meni za enkrat tudi še ratuje, čeprav se resno nagibam k temu, da bi 3.11.,ko imam pregled, ginekologinji kar rekla za bolniško, ker me hrbet vedno bolj matra. :( Jaz se pa včasih bojim, da bo :duda: preveč živčen po mamici.

LP
Maša :nosecka:

Taj -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 13:10:15)

Maša,

s tabo delim tvoj pomislek. Ker nimam obstanka in sem tak nemiren tip:sloncek:, se prav tako bojim, da bo z mene privekal en nemirni duhec:duda: in zato imam ves čas v planu, da se enkrat, vsaj na koncu, malo umirim-ne zaradi sebe, ampak izključno zaradi tega bitjeca, če bo zato malo bolj skuliran in morda nekoliko bolj flegmatične narave kot njegova migetajoča mami.Verjetno bova s tem bolj koristni svetu kot pa če oddelava še kak dodaten teden:zmeden:

Čau bau, Taj:nosecka: in:duda:

mašinca -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 13:18:14)

Taj,

odvisno koga vprašaš.;)Moj šefe ima kr ene krasne ideje, kako bi jaz tut še pol na porodniški ne vem kaj vse delala. :zmeden: No saj tolko pameti pa imam, da se mu ne bom pustila. :bravo:Zdaj je na prvem mestu moj :duda:.

Čau čau
Maša :sloncek:

Anonimen -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 13:58:08)

Pri meni se zvečer malo umiri s telovadbo, čez dan pa pridno miga:sloncek:.Pa bogemu revčku se čisto vsak dan kolca. A vam kaj veliko že otrdeva trebuh? meni ene dvakrat do trikrat na dan.

Drugače drugih problemov nimam razen ds komaj čakam mesec december in pa, če PDP drži, božiča.(PDP imam 24.12)

Pozdravček vem decemberkam

Nina

Pilar -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 16:53:51)

Ja, res grejo ti tedni ful hitro mimo....Ko berem tole o službah, si želim, da bi tud sama jo imela. Namreč sem jo eno leto iskala - pa nič in še enkrat nič:grrr::grrr::grrr:.
Sem pa doma toliko bolj aktivna, ta teden sem naprimer vse oblekice naštimala za pikico ali pikca. bolj ko minevajo tedni, več vprašanj imam( porod, porodnišnica, kaj obleč za domov otroka....). Pa ostale, imate kaj podobnih skrbi?
Z otrdevanjem trebuha je pa pri meni tako: sedaj mi samo 2 do 3krat na tan,prej mi je veliko večkrat, sedaj se je pa to umirilo.
PDP je pri meni 27.12.2004.
Se še beremo a ne????

BONI* -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 16:56:52)

Jaz sem tudi decembrčica. Moj :angel: tudi tako močno brca in se prekopica, da imam tudi jaz včasih občutek, da bo kar ven pogledal. Na zadnjem pregledu pred 3 tedni mi je G rekla, da je z glavo na dol obrnjen, sedaj pa nisem več čisto prepričana, da je res, ker se mi zdi, da šre vedno veselo prevale dela in se obrača. Kakšen dan čutim brce bolj nizko in ob strani, tako da mislim,da je kdaj tudi še bolj počez obrnjen. Po drugi strani pa njegovo kolcanje vedno čutim čisto dol:zmeden2:.
Drugače pa komaj že čakam, da bo december in tisti dan D, ker se že komaj prenašam na okoli. Pa hrbet me ful boli samo da malo dalj časa stojim. No, vsaj spim zadnje dni kar vredu. Joj, pa zgaga! Nisem si mislila, da zna biti to tako zoprna stvar.
Trebuh mi pa ne otrdeva. Spomnim se, da mi je ene dvakrat otrdev tam nekje v 5 mesecu, imam pa občasne krče oz tiste lažne popadke (no, vsaj mislim da je to to).

Lp, Boni

Anonimen -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 19:15:53)

Pozdravljena Pilar!

Tudi jaz sem doma tako kot ti-brez službe. iskala sem jo skoraj eno leto, ker sem hotela imeti najprej službo, potem pa šele otročka. Ampak obrnilo se je vse drugače- ni mi nič žal. Tudi jaz te dni pridno perem, pripravljam stvari..

lp

Nina

Urška* -> Decemberke, prilezimo spet na površje (21.10.2004 19:27:11)

Pozdravljene!

Mi pa se vedno nimamo vozicka.:(( Cakam, da se moj dragi pozdravi, da lahko koncno grema po vozicek.
Drugace pa veselo in pridno pripravljamo stvari.:bravo: Vsake tolko casa pa seveda se vedno nekaj kupim, ceprav tega v resnici ne potrebujem. Pac se ne morem upreti temu.:)
Meni tudi ne otrdeva trebuh, vsaj opazila nisem.
Drugace pa tudi mene zgaga pece ko :hudicek:. Boni, tudi jaz nisem vedela, da je to tako nadlezno. Pa saj bo boljse.

Uzivajte se naprej in pobozajte svoje trebuscke.:nosecka:

LP:)

jen -> Decemberke, prilezimo spet na površje (22.10.2004 8:45:13)

živjo. čas res beži sto na uro. še malo pa bomo držale naše sončke v naročju. jest mislim, da bo moj prišel malo prej, ne vem zakaj kar tak občutek imam. en dan se ful veselim, naslednji dan me je malo strah poroda, ker sem bolj zajc za medicinske posege:(, ne vem kako naj ga oblačim, kaj narediš z njem ko joka, itd. no pol se pa sopet veselim in se mi zdi vse jasno.:)skratka hormončki delajo sto na uro.
za otročka imava skoraj vse že prištimano, sem na bolniški pa perem, sušim itd.
zgage nimam, ker ga nosim precej nizko, če se je obrnil navzdol pojma nimam, ker so moji ginekološki pregledi bolj pogovorni, trebuh pa mi vsake toliko časa malce otrdi, ampak ne vem čist točno ali je to mali brči ali tipično otrdevanje.

lepo se imejte, se pa seveda kaj slišimo še oz. zdej še bolj pogosto verjetno, saj prihaja naš čas.

lp jen+:duda:

BONI* -> Decemberke, prilezimo spet na površje (22.10.2004 9:42:24)

Ali ostale tudi že kaj perete in likate za vaše :duda:? Jaz še nisem začela. Se mi je zdelo, da je za pranje še malo prezgodaj in da se bo do decembra že vse naprašilo, tudi če je v omari. Bom pa gotovo kmalu začela, ker ne zdržim več.
Tudi jaz imam tako slutnjo kot ti Jen, da se bo moj :duda: rodil prej. Pa ne vem zakaj? Mogoče pa je to samo želja iz podzavesti, ker si včasih res že želim, da bi bilo vse to za mano in bi končno že lahko pestvovala svojega :duda:.

Lp, Boni

Pilar -> Decemberke, prilezimo spet na površje (22.10.2004 14:42:05)

Pozdravljene vse :sloncek::sloncek::sloncek:!

Tudi jaz komaj čakam december,po drugi strani se mi pa zdi, da bo fuul hitro tukaj. In resnično me postaja strah vsega kar me čaka :zmeden2:. Ful mi pa paše, ker vem, da bo mož ob porodu zraven.
Jaz pa težav z zgago nimam, ker po moje nizko nosim, kako ja pa obrnjen pa tud nimam pojma, ker so tud moji obiski pri ginekologu bolj pogovorni( mislim, da ima jen nekaj podobnega).

Mene pa zanima, če veste kaj nosite, oziroma, če ste vprašale...sama nisem, imam pa občutek, da bo fantek. Res nor občutek. Čeprav sem si vedno želela punčko.
Bomo videli.
Aja, a imena imate izbrabna?

Lep pozdrav vsem :love::love::love:.

Anonimen -> Decemberke, prilezimo spet na površje (22.10.2004 17:13:49)

Jaz sem na začetku imela občutek, da bo punčka, zdej pa bolj da bo fantek. Vprašala pa nisem, čeprav me je mikalo.
Glede imen- nekaj jih imava v ožjem izboru, točno določenega pa ne.

lp

Pilar -> Decemberke, prilezimo spet na površje (24.10.2004 19:07:32)

Aha, Pika, kam boš šla rodit? Misliš, da bo sploh še letos?

Glede trebuha, kolikor jaz vem, otrdevanje sploh ni dibro in se moram pazit, da se to ne ponovi prevečkrat oziroma moram počivat.

L.P. :muca:

mašinca -> Decemberke, prilezimo spet na površje (26.10.2004 13:29:13)

Naslednji teden imam po dobrem mesecu premora spet pregled in komaj čakam, da spet vidim tole moje detece. 9nebesa

Stran: [1]