April -> RE: Rada bi ga poklicala (15.5.2007 18:03:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Tako razmišljanje je čisto brezvezno. On noče tvojega prijateljstva, ti bi pa zanj od same žalosti kar umrla. Halo, s čim si je pa zaslužil tvojega življenja??? Pojdi malo ven, med prijatelje, na svež zrak, v naravo, razmišljaj o čem drugem. Danes je težko, jutri bo bolje, čez eno leto se boš pa sama sebi zdela neumna - le kako sem mislila, da je vreden mene in mojega življenja. (verjemi, ti pišem iz osebnih izkušenj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) Ja, nekako tako tud jaz mislim. Daj imej najprej mal sebe rada in si priznaj, da je boljše tako kot je. Več kot očitno je, da te tip ni imel zadosti rad. In v taki zvezi ni dobro vztrajat, kaj šele imet otroka. Že če sta samo dva je včasih kar težko. Ne vem, jaz vem, da sem rajši sama, kot pa v neki čudni zvezi... Ampak tako razmišljanje tud z leti pride pa ko daš že nekaj skoz. Naše besede te najbrž ne bodo potolažile, ampak čas bo prinesel svoje...do takrat se pa maksimalno zaposli, da ne boš mislila na to.
|
|
|
|