Sem nazaj (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Sem nazaj (21.10.2004 8:30:22)

:(Jutro!

Zdaj ni bilo 2 glasu o meni na RR. Ma smo meli doma nesrečo. V ponedeljek popoldan je oče pomagal pr sosedu prekrivat hišo in ga je na strehi rahla kap in je padel iz strehe. Sicer ni bilo tako visoko, je pa padel zelo nerodno in se hudo poškodoval. Tako smo zaj doma vsi žalostni in vsak dan čakamo kaj bo. Ima zlomljeno zapest, udarce po vsem telesu ( je ves placi, najhuje pa je z glavo ker je izgubil ves spomin in še sedaj misli da je imel prometno nesrečo. Kak se življenje hitro spremeni. Še dopoldan v pondelk sem bila tako dobre vole, sedaj pa ......:((:((:(( Pa ravno ta teden imam O dneve. Sma hopsla vsak dan enkrat, upam da se bo kaj primlo. :(:(

LP, Neža

VALENTY -> Sem nazaj (21.10.2004 8:35:06)

Ja nesreča nikoli ne počiva.:hudicek::grrr:Upam,da bo s tvojim očkom kmal vse o.k.,da se bo čimprej vsega spomnu.Mupošiljam enga:angel: za hitrejše okrevanje,pa enega tebi:angel:,da ti omili bolečino in ti da moči.
Lp:sloncek: (za srečo)

tejčka -> Sem nazaj (21.10.2004 8:35:22)

Čao Nežka,
me je skrbel, ker se nisi nč oglasila.
Upam, da bo očetu šlo hitro na bolje. Spomin se mu bo začel vračat po parih dneh (vem ker sem bla na tem), vendar se pa nesreče ne bo spomnu (tud jest se je nisem).
Miška, vse bo ok, boš vidla!!!!!

Cmočka, Tejčka.

neni -> Sem nazaj (21.10.2004 8:38:21)

Draga Neža!
Lepo da si nazaj, saj te je bilo zelo zanimivo prebirat.
Držim pesti za tvojega očkota. :miska: Sploh če je kap manjša, se bo že pocajtal. Malo mu dajte časa, da se zbere. Še po hudih kapeh se ljudje čisto postavijo na noge. Boš videla, da bo vse ok!
Upati moramo le na najboljše in si tako priklicat :angel: nad sabo, da nas čuvajo.
Verjamem, da je sedaj žalostno pri vas doma ampak poskusi vas malo razvedrit. Naj bo to tvoja naloga!
lp Neni

Neža81 -> Sem nazaj (21.10.2004 8:46:32)

Ok. Se bom skušala razvedrit. Hvala, na tolažilnih besedah. Mi veliko pomenijo.

Zaj me ni blo dva dni in me zanima, če sn zamudla kako novo nosečko? Ja imam ta teden O dneve in sma z mojim vsak dan enkrat. Upam, da se bo kaj primlo. Sicer ene pravijo da se po njihovih izkušnjah "prime" tudi, če med O dnevi "šejkaš" vsak drugi dan. :)-:)-:)- Sem vsak dan tak napeta in živčna, ko se spomnim, da je na vrsti to tečno čakanje :( Zaj bom mogla na rezultat počakati do 2 oz. 3 novembra.

Jaooooo , ki je še to!

Neža

pupika -> Sem nazaj (21.10.2004 9:21:12)

Uboga Neža, upam, da se bo tvoj očka čim hitreje pozdravil in da bo vse v najlepšem redu.

LP

simonas -> Sem nazaj (21.10.2004 9:42:51)

Vse držimo :miska::miska::miska: za tvojega očkota in da se ti bo v začetku novembra prikazal kakšen + ali :modri: ali :roza:... Tudi jaz ne čakam M tam okrog 5.11., pa dajva čakat skupaj...

Morda pa te v začetku novembra čakajo same lepe stvari:).

Simona:muca:

kimi -> Sem nazaj (21.10.2004 11:13:05)

Naj ti povem, če si živčem in mapet se bo slabo kaj prijelo. Pa če še tok hopsate. Žal mi je za očeta in upam da bo kmalu okreval

Pia73 -> Sem nazaj (21.10.2004 17:40:00)

:miska::miska::miska: Držim pestke za tvojega očeta! :miska::miska::miska:

P.S. Si pa ena lušna punca,....

Lp Pia73

Anitka -> Sem nazaj (21.10.2004 19:37:43)

Ah NEŽIKA!

Upam, da bo tvoj očka kmalu okreval in že držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

Stran: [1]