Anonimen
|
pozdravček še od mene,... tudi jaz imam ta mesec čudne zadeve s kt in ciklom in vsem skupaj . No, tako je, decembra in januarja nisem jemala kt, sem naredila en tak premor (ja, vem, da tole ni smiselno, sem že slišala od g Pušenjaka.) Zdaj kaj je pač je, smo odrasli in reagirali bomo odraslo in prevzeli vso odgovornost, če smo kaj "naštimali" Skratka, ker sem imela dvomesečno pavzo, sem prvo tabletko vzela na prvi dan menstruacije. no, vsaj mislila sem, da je tako, bil je le tisti izcedek pred M, očitno, 2. tabletko sem vzela še drugi dan, in ker potem prave M ni bilo od nikoder, sem rekla, nič, bom počakala, da se pojavi prava M in potem začnem dalje spet jemat kt,... no, potem se je pojavila čez 3 dni in potem sem vzela tretjo tableto, vmes je bilo torej 3 dni premora. ampak sem tako rekoč od prvega dne M začela jemati tabletke... zdaj imam do konca še tri tabletke, danes pa imam že cel dan krče kot pri začetku M in prej ko sem šla na wc je bil na hlačkah sveža kri (svetlo rdeča), v sluzi na papirju pa nitke krvi, zelo dobro vidne... ko sem šla drugič na wc ni bilo več (zaenkrat) nič sledu o kakršnikoli krvi. ali je mogoče, da sem tako "zašuštrala" s tableti, da sem noseča?
|