Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pampers 3 ali Huggies 3 15.5.2007 14:27:06
|
|
|
|
Mehičanka
|
Mi smo Pamperske za Huggieske zamenjali že pri št. 2 in smo navdušeni. Huggies res da izgledajo plastične, ampak so sila vzdržljive. Npr. Pampersico moram zamenjat v roku ene ure, Huggies pa ima na ritki celo noč, ob tem da se ponoči doji (včasih vsako uro, včasih pa samo 3-krat). In ponoči Huggies še ni premočila. Jih ne menjam za nič na svetu.
|
|
|
|
RE: Pampers 3 ali Huggies 3 15.5.2007 14:38:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pampers ACTIVE FITke. Huggies so še slabš, vsaj meni...
|
|
|
|
RE: Pampers 3 ali Huggies 3 15.5.2007 15:34:41
|
|
|
|
*sonchek*
|
Pri Pamperskah Active baby je tudi nam vse čez prišlo, pa smo jih zamenjali za Active Fit, pa zdaj ni težav.
|
|
|
|
RE: Pampers 3 ali Huggies 3 15.5.2007 16:34:14
|
|
|
|
**Petra**
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Ker ima naš mali že skoraj 7 kg, sem kupila Pampers active baby 3 (misleč, da so v redu kot 1 in 2). Že po eni uri je imel Alen pol hrbta mokrega in plenička je vedno od zunaj malo vlažna. Če se ne motim se 3 začne s kilažo od 7-18 Mogoče pa so mu še prevelike in zato uhaja čez. Jst sm našemu zamenjala 2 z 3, ko je imel 8 kg. Saj ni 1 kg ne vem kakšna razlika, mogoče pa probaš še en paket 2. Meni Huggis-ke niso všeč, smo pa zdaj zelo zadovoljni z LUmpijevimi pleničkami. Meni so zelo podobne pamperskam in res smo z njimi zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Pampers 3 ali Huggies 3 15.5.2007 16:53:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
3 je od 4-9kg. Če se ne motim, so to midi. Mi kupujemo 4, pa so od 7-13kg (ali nekaj takega...) Jaz bi na tvojem mestu kupila kar Active Fit 4-9kg.
|
|
|
|
RE: Pampers 3 ali Huggies 3 15.5.2007 18:43:54
|
|
|
|
Sandra*
|
Meni je tašča parkrat kupila huggiske, ampak men so čist zanič, tamavmu vse skos pride. Kupujem pampers baby dry v mullerju in morem rečt da sem fulll zadovolna, aktiv fitke pa mu dajem ponoči.
|
|
|
|
RE: Pampers 3 ali Huggies 3 15.5.2007 21:22:43
|
|
|
|
Aja1
|
Mi imamo activ fit in so super. So pa dobre tudi huggiske (modro-zelene). Oboje držijo.
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2007 21:26:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?