Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tetra plenice mam ful zaprane 15.5.2007 11:13:48
|
|
|
|
facka
|
mislim, da sem enkrat zasledila, da nekatere dajejo v pranje sodo bikarbono, samo ne me za besedo držat
|
|
RE: tetra plenice mam ful zaprane 15.5.2007 11:16:25
|
|
|
|
honey
|
Če praviš, da je kot varikina, potem jih lahko daš direktno v pralni stroj. Čeprav jaz raje prakticiram tiste praške za razbarvanje, ki jih kupiš v trgovini (pravzaprav jih jaz kupim v Millerju) od K2. Ne vem, varikina se mi zdi premočna za tkanino. Ali pa kupi tisto Arekino ali kako je že, ki je tudi za barvano perilo menda primerna.
|
|
|
|
RE: tetra plenice mam ful zaprane 15.5.2007 12:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si za take primere nabavila prašek za razbarvane cunje od Dr. Beckmanna. Je primeren za vse vrste perila.
|
|
|
|
RE: tetra plenice mam ful zaprane 15.5.2007 13:00:41
|
|
|
|
tajtaja
|
Pa baje da pecilni prašek pomaga do bolj bleščeče belega perila. Jaz ga sicer ne uporabljam, ker mam perilo res super belo z pomočjo avstrijskega Ariela.
|
| Stran: [1] |
metuljcek27 (
84%)
(
16%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!