Biba74 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (17.3.2008 9:25:44)
|
Mi smo bili tam z 2-mesečnikom, pa potem z 13-mesečnikom in lani z dveletnikom. Kamp se odlično obnese, seveda, če si pripravljen na tovrstno "udobje". Kopalnice so obnovljene, čiste in ena je še posebej opremljena za otroke: z majhnim WC-jem, dvignjeno kadjo za udobno tuširanje in umivanje otrok, previjalno mizo, možnostjo pranja v pralnem stroju (doplačilo) in še kaj bi se našlo. Plaža je pa res za te malčke palčke primerna samo v peščenem zalivu pri hotelu Helios. V sezoni je meni tam "bljak" (beri: preveč ljudi na premajhnem prostoru, posledično umazana in kalna voda), ampak naš mali pa uživa v packanju z mivko 100/uro. Lani smo bili konec junija, je bilo pa božansko: nobene gužve, čista, topla voda-raj za otroke. Ta plaža je po bljižnici (čez gozd) iz kampa oddaljena 5 minut (se da prit tudi z vozičkom) in ob njej je ogromno sence. Če greš pa po obalni potki, se pa kar nahodiš (15, 20 min). Mi imamo Čikat radi, ker je veliko sence, tako, da si brez posledic lahko cel dan zunaj, otroku prijazna plaža (izven kampa!) in ogromno možnosti za sprehode z vozičkom (do mesta je slabe pol urice sprehoda) in tam je vedno živo (čez dan in zvečer). Nočnega življenja pa baje ni. Pač, vsak si pod prijetnimi počitnicami predstavlja nekaj drugega... Če pa katero še kaj zanima, me lahko pa še vpraša. Aja, pa letos spet gremo, tokrat že s triletnikom in jaz noseča, in se že veselimo...
|
|
|
|