Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: orgazem brez dotikov 16.5.2007 13:24:00
|
|
|
|
poška
|
se zna zgodit tud ja. mokre sanje, ali pa dolga suša.
|
|
RE: orgazem brez dotikov 16.5.2007 22:53:22
|
|
|
|
ronja
|
Se mi je že zgodilo, vendar samo 1x ali 2x v budnem stanju, seveda. Sanj ne štejem, hehe , čeprav sem zelo pozno začela kaj takega sanjat (sem najprej v resničnosti morala sprobat to, in to je bilo pri meni bolj pozno...)
|
|
|
|
RE: orgazem brez dotikov 17.5.2007 7:43:14
|
|
|
|
Mina1
|
Evo, jaz imam kra naprej mokre sanje, škoda da so samo sanje in tako .
|
|
RE: orgazem brez dotikov 19.5.2007 22:57:09
|
|
|
|
ronja
|
Aja, a to štejete samo, ko si sama ali tudi če je zraven fant/mož/patner? Ker potem je pa številka večja... Včasih enostavno gre prehitro, hehe . Sploh na začetku, recimo s tem fantom je bilo tako, da sem z njim doživela že nekaj orgazmov, predno sva spala skup... Fizičen stik je bil, samo ne spolni, skratka samo poljubljanje in objemanje, zdaj pa ne vem, če ste tudi to mislile zraven...
|
|
|
|
RE: orgazem brez dotikov 26.5.2007 22:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko spim se mi to zgodi. To pomeni, da sem potrebna tak ko vedno. No, včasih si dokonca pomagam s prstki in to kr v spanju
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?