|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še zdaj ...
14.5.2007 22:35:21   
Pingvinčica
me kar potrese ko se spomnim kaj bi se lahko naredilo. Danes sva šle z Tio na bazen. Tio sem že oblekla in uredila jaz pa sem si še morala počesati lase in v tem času se je Tia obrnila okrog in v kabino (za preoblačenje). Jaz sem hvala bogu takoj pogledala kje je in videla da ima nekaj v rokah. V tem času je to Tia že dala v usta. Imela je tableto, na srečo je samo obliznala. Ampak meni je kar kri zaledenela kaj bi lahko bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim folk malomarn, vem da se ti lahko naredi da izgubiš tableto iz žepa, samo da jo pa vlačiš po žepiš brez ovitka je pa višek. Sem potem za vsak slučaj še klicala v zdravstveni dom, če jo moram pripeljati na pregled, ker nimam pojma kakšno zdravilo je bilo, ampak so rekli da ni nevarnosti. Sem se morala malo spovedati. Nikoli nismo dovolj previdniuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še zdaj ...
15.5.2007 7:23:08   
Anonimen
glavno, da ni bilo nič narobe!!!! user posted image user posted image user posted image Tud jaz sem si včeraj ful odahnila, ker sem ugotovila, da očitno še ni prišel moj čas.. če bi, me danes ne bi blo več..user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še zdaj ...
15.5.2007 11:22:57   
Anonimen
Uf kriza! Še dobro, da si opazila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!