|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...sploh ne kaka...
20.10.2004 21:42:37   
frutka_
Nina nana je spodaj spraševala kaj pomaga pri težkem kaknju, mi pa imamo problem, da je mančkin zaprt že od sobote. Od sobote že ni kakal! Bi morala obiskati pediatra?

V primerjavi s prejšnjimi tedni, ko je kakal po parkrat dnevno mi je to malo sumljivo. Naj povem, da sem mu v soboto dala za piti namesto mojega mleka prilagojeno. In sicer Apatamil Pre.
Je možno, da ga je to zaprlo? Sicer je polno dojen.In od takrat, ko je spil tole mleko tudi prdi bolj smrdljivo, več prdi, kaka pa nič!

Čez par dni bo star 4 mesece, tako da mu ne morem ponuditi kakšne druge hrane, če pa še ničesra razen mojega mleka ne papca. Tudi vodo in čaj odklanja.

Joj, upam, da se bo sprostilo...:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ...sploh ne kaka...
20.10.2004 21:54:03   
kimi
Aptamil Pre je za otroke z nizko porodno težo in se ga uživa le 1 mesec. Vaš pa je že toliko star, da bi mu lahko kupili 1 in takoj za tem 2. Drugače prilagojeno mleko zapira. Pomaga pa kamiličin čaj malo sladkan-vsaj mojemu je pomagal. Čeprav nekatere mamice prisegajo tudi na slivov sok. Ne ni treba k pediatru za majhnega otroka je normalno tudi, če 7 dni ne kaka po 7 dneh pa je treba ukrepati.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ...sploh ne kaka...
20.10.2004 21:56:14   
kimi
No drugače ti pa lahko povem še eno tehniko, ki me jo je tašča naučil, če noče nič drugega kot mleko. Na toplomer sem dala malo mila in malčku potisnila v ritko potem pa je počasi drekev vn prilezel. Samo to se ne sme prepogosto delati, ker se lahko črevo vname-mojemu se je sicer ni to nič hudega le kaka vodeno. No pa smo to na začetku delali 1 krat na teden pa je bilo vse ok.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ...sploh ne kaka...
20.10.2004 21:57:08   
malika
Masiraj mu bušija.
Mehurčica pa pozna tako fino verianto masiranja pri nekakanju. Ko sem to probala pri Vitu, je tak kakal,...uh :)-

naj ti pokaže, mogoče bo delovalo

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ...sploh ne kaka...
20.10.2004 23:12:36   
frutka_
Hvala za odgovore.

Kimi, Apatamil Pre mu dajem zato, ker še ga imam doma. Kupila sem ga za vsak slučaj, ko sem še bila noseča, če ne bi imela svojega mleka. Sicer še imam svojega dovolj.:sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ...sploh ne kaka...
21.10.2004 10:51:35   
anaj
:duda:Mleka Milupe najbolj pa Aptamil zapirajo. Veliko otrok ima težavein tudi moja jih je imela. Zdravnica je rekla naj ji s termometrom razdražim črevo. Termometer sem namazala s kremo in ji narahlo vrtela po črevesu in malo not pa malo ven (vendar pazi ne globoko 1cm). To počneš toliko časa da otrok kaka. Res pomaga in po pogovoru s pediatrinjo ni škodljivo.
Če ne bo kakala pa le obiščita pediatrinjo. Lahko je zaprta 6 dni ampak meni se to zdi čudno.:duda:

Anaj.:kuza:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ...sploh ne kaka...
21.10.2004 11:36:41   
Blink1
A da še vedno ne???:zmeden: Bošček:)-

Frutkica...boljše da danes kupiš kakšne turbo plenice...ker enkrat bo moral kakat:bravo: Takrat pa se bo najbolje umaknit, da te ne zasipa..:)

Kot sem ti rekla, tudi jaz mislim, da je od Aptamila...ko ga je Neja jedla (nekako en mesec) je jokala ko je kakala, tako težko je šlo ven:((


(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ...sploh ne kaka...
21.10.2004 12:07:40   
ZARA
ojla...

Lahko da je od aptamila...jst sm ga sicer Zari dajala skor do 4 mes in nisem imela problemov...samo... sej ves mamino mleko je le mamino mleko..verjetno precej boljse kot adaptirana varianta...
Cudno se mi pa zdi zakaj noce pit caja :zmeden: ...

paapaa:rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ...sploh ne kaka...
21.10.2004 17:31:54   
Katja & Kiara
Moja je tudi imela eno obdobje ko je kakala samo enkrat na teden. Pred tem pa ene trikrat na dan, tko da sem se jaz tud kar ustrasila. Prvic sem ji dala glicerinsko svecko (dobis brez recepta), ampak potem pa nic vec, ker so mi rekli da je to cist normalno. Pa je nekaj casa bolj poredko, zdej pa spet vsaj enkrat na dan.
Kar brez skrbi, vsaj tja do sobote :rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?