Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj oblečete svojim malčkom za vrtec 14.5.2007 21:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem ga bermunde,kratko majčko in tanko jopico za čez,ker je zjutraj še hladno.Tudi v našem vrtcu imajo vroče,otročkom je pa itak takoj preveč,ker so skoz aktivni.
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete svojim malčkom za vrtec 14.5.2007 23:25:27
|
|
|
|
lelaval
|
Danes sem ji dala kratke jeans hlačke in majico z naramnicami. Čez pa tanko jopčko.
|
|
RE: Kaj oblečete svojim malčkom za vrtec 14.5.2007 23:35:24
|
|
|
|
Marogica
|
kratke hlače in majico s kratkimi rokavi, "šiltkapo" ali kolobuček in obvezno oba vsako jutro namažemo s kremo proti soncu. Pa sandlačke. Pa saj je bilo 29 stopinj....
|
|
RE: Kaj oblečete svojim malčkom za vrtec 15.5.2007 0:22:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
sicer za k varuški .... danes je imala bodi, cargo hlače in zjutraj čez še tanko jopico ju3 pa bodi, 7/8 kavbojke in jeans jakno
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete svojim malčkom za vrtec 15.5.2007 21:15:37
|
|
|
|
frutka_
|
- Tanjše hlače ali kavbojkice
Ko grejo ven so v kratkih rokavih, razen danes, ko je bilo kar hladno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.5.2007 21:46:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete svojim malčkom za vrtec 16.5.2007 17:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz samo priporočam, kot bodoča vzgojiteljica, da se otrokom ne oblačijo kavbojke in tista "lepa" oblačila za v mesto... Brez veze, ker se otrok v vrtcu cel čas giba, tak al tak mu je vroče, potem je pa še v tistih tesnih oblačilih in more pazit, da se ne umaže Samo moje mnenje
|
|
|
|
RE: Kaj oblečete svojim malčkom za vrtec 18.5.2007 14:23:53
|
|
|
|
janja
|
Jaz tudi pravim, da je otrok najbolj komot v trenirki. Sicer pa mamice, kaj si daste toliko opravka s preoblačenjem. Kadar je zjutraj mrzlo, otroka seveda bolj oblečeš, popoldne pa naj ga vzgojiteljice preoblečejo, če mu je prevroče. Naš je star skoraj 4 leta (v vrtcu od 1.leta) in vedno imamo v vrtcu rezervo za preoblečt. Če je vreme muhasto ima in dolge in kratke hlače, majice, puloverje... potem pa ga že vzgojiteljice preoblečejo. No, vsaj pri nas to ni bil nikoli problem. Prej slišiš vzgojiteljico, ki se jezi na starše, ki svojemu otroku ne dajo rezerve.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?