Otroški zobozdravnik v MB (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

medvedek -> Otroški zobozdravnik v MB (14.5.2007 14:54:17)

Prosim vas za pomoč. Iščem namreč dobro zobozdravnico za mojo malo v MB. Kajti rada bi imela malce več sreče, kot pa sva jo imeli pri pediatrinji, s katero nisem ravno najbolj zadovoljna.
Če je katera super zadovoljna s svojo mi naj to prosim sporoči in če je možno tudi sporoči njeno telefonsko številko, da bi lahko svojo malčico čim prej naročila pri njej.
Hvala in lep vroč sončen pozdravček.

Damjana

aisha_ -> RE: Otroški zobozdravnik v MB (14.5.2007 17:17:34)

Zdravo!
Midve imava dr. Darinko Borovšak- Bela super zobozdravnica. Njena telefonska je 02/ 2286513. Vzame si cas za otroka, pa tudi, ce imas kot stars kaksno vprasanje ti ga brez problema odgovori. LP

Blink1 -> RE: Otroški zobozdravnik v MB (15.5.2007 8:07:16)

Tudi midve sva bili pri tej zdravnici, ko je bila Neja stara leto in pol. Naslednji teden sva spet naročeni in komaj čakam, ker s prvim obiskom sem bila ZELO zadovoljna.

Zdravnica je prijazna, zna z otroki in tudi Neja je bila navdušena... priporočam. Mislim pa, da ima kar gužvo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

medvedek -> RE: Otroški zobozdravnik v MB (15.5.2007 9:28:50)

Hvala vama za odgovor. Sva že naročeni za 6.7.2007. Upam le, da je res tako super kot pravita vedve.

LP

Damjana

Blink1 -> RE: Otroški zobozdravnik v MB (15.5.2007 10:18:02)

Ti povem v petek, ker v imava že 17. pregled...

aisha_ -> RE: Otroški zobozdravnik v MB (15.5.2007 19:02:03)

Tudi mene samo je mela, in ti lahko zagotovim, da je vredu. Ker sem stalno komaj cakala, da lahko grem k njej. Njej se lahko zahvalim, da nimam straha pred zobozdravniki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
                                  LP

frutka_ -> RE: Otroški zobozdravnik v MB (15.5.2007 20:51:55)

Mi smo tudi pri njej in je KRASNA! Tudi jaz sem hodila k njej kot otrok in nimam nobenega strahu brez ZZ.

Stran: [1]