mika
|
Včasih nimam več volje po drugi strani pa nočem hčerki vzeti očeta če razmišljaš o ločitvi, to ne pomeni, da ji boš vzela očeta. imela ga bo na drugačen način. glej, jaz sem z mojim imela en zelo glasen pogovor, ko je moja pupa bila stara 1 mesec. delal je cele dneve, zvečer pijača, včasih fuzbal......men se je pa doma mešalo od napora. sveda so bili izgovori, da sem jaz mama, on ne zna tako kot jaz, da nima nič časa za sebe- tole me je tako dvignilo, da bi ga lahko pretepla. res...jezna se bila kot + hormoni . ja kaj so pa pomenili pogovori pred rojstvom???? a so to bile le pravljice zame???? no, ko sem se pomirila, sem mu povedala kako se počutim in ga potolažila, da to ne bo vedno tako, kot je bilo takrat in da morava skupaj prebroditi težave, ki pridejo z novim načinom življenja. naslednji večer je bil doma in je pupa jokala. možu sem jo dala v naročje, on pa meni pravi, da se pri njem samo joče. sem rekla: ja in ? pri meni tudi. nosil jo je naprej in se je pomirila. takrat je videl, da to zmore tudi on in ti povem, da sta od takrat naprej nerazdružljiva . res, boljšega očeta ne bi mogla izbrati svojemu otroku. seveda je kasneje šel tud zvečer na pijače, ampak zelo redko. od takrat naprej mu pupa pomeni vse in se mu zdi škoda. da bi bluzil po gostilnah, medtem ko ga njegova lubica nestrpno pričakuje doma.
|