Putka -> RE: Majčice 2007 (25.12.2007 18:23:18)
|
Punce, upam da se s koncem tega leta konča tale žalost z boleznimi in umiranjem, vem da je del življenja, ampak DOST! Majchi, mi gremo v DT nabrž v petek, pa še ena fajn gostilna je naprej, kjer imajo fajn za jest (Kolesar). Voda je super, toplejša kot Atlantis, nekje 32-34st, kar čisto (no, razen jacuzzi). Katja je bila not prvič oktobra, se pravi s 6-imi meseci, sem pa tudi že nekaj mesečne dojenčke v vodi videla. Sicer je zdaj pozimi zunanji bazen zaprt in ni ravno ogromno, bolj intimno in luštno. Pa super savne so! Aja, sej najbrž je že šla! No, bo pa jutri povedala kako je. Mi smo danes bolj slabo spali, je katja kašljala, kot da jo nekaj v grlu draži. Je pa vsaj zjutraj do 9 potegnila. Vesna je šla z očkatom jaslice v bližnjo cerkev gledat, potem smo šli pa ostanke včerajšnje večerje k mojim pojest. Spet nisem kuhala, pa Montija pomoje zadnje dni glava boli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Felicia , za tele kavice, res ne vem kje jih zbrskaš! Petra a, če slučajno nisi e-voščilnice našla: tukaj
|
|
|
|