Anonimen
|
Draga anonimna.. Tudi midva sva se s partnerjem vedno kregala, ker je bil pravi mamin sinček.. Vsak dan je želel iti na obisk, jaz pa se nisem želela iz Ptuja vozit v Maribor samo zato, da bi jih on videl... Tudi njegovi so govorili, da jih ne maram.. Zame niso rekli, da me ne marajo ampak prav vidim, da njegovi mami nisem všeč.. Se niti ne sekiram, ker z njegovima bratoma in očetom se super razumemo.. Sicer pa.. Meni sploh ni važno, ali sem všeč njegovim staršem ali ne.. Če me ljubi takšno kot sem, kaj bi se sekirala zaradi njegovih staršev.. Vsak ima svoj okus, vsak človeka sprejme drugače... No, ko sem zanosila, se je spremenilo vse in je dosti bolj raje z mano, ni več mamin sinček.. Kot vidim, če se želiš z njim pogovoriti, on jemlje v tem smislu, da mu težiš... Najboljše bi bilo, da mu pač poveš.. Da naj sam hodi k staršem, da je nesmiselno tebe zraven jemat.. Naj vzame otroka zraven, ti pa si privošči malce oddiha... Nevem, zakaj bi moralo biti vsak dan čisto.. Če se prah nabere, se nabere.. Jaz ga ne spučem takoj, ma mi niti ni.. Še sesalec redkokdaj primem v roke.. Pač ko ti je, pospravljaj.. Ko ti ni, pusti za drug dan... Ni treba vedno biti čisto, konec koncev živimo v zraku ki je onesnažen Nisi pa ti NIČ kriva, če si drugačna.. Če te je partner tako sprejel, naj se sooči tudi s posledicami.. Nekateri pričakujejo, da se bo oseba spremenila, ampak čez noč spremeniti se ne da!! Pelji otroka k staršem, al tvojim al njegovim.. Pojdita s partnerjem ven in si privoščita čas SAMO ZASE, za vajino ljubezen.. Vendar ne poskušaj s kao teženjem.. Zabavajta se... Upam, da bosta čimprej rešila to... LP
|