Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 19:09:39)

No pa še jaz odprem eno temo, da bodo čim prej grde na drugi strani:)-

Naša piška pa je včeraj imela posvetovalnico in je zrastla na 58,5 cm in postala težka 5350 g. Zdej pa me zanima se vam zdi za 4,5 mesca to malo:zmeden: A ja porodna teža je bila 2990, velika pa je bila 50.

Pa pikico je dobila:((:(( in smo jo komi potolažl, pa včeraj komi zvečer uspaval je ni smel noben za nogo prjet ker se je drla ko zmešana:((

Pa še vedno ne spi ponoč, KDAJJJJ SEEEEE BOOO TOOOO ŽEEEE KONČAAAAAL UEEEEEEEEE:((:((:((

sa -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 19:12:23)

boga srotka,je pa moralo res bubat upam da se bo kmalu postimalo:racka:

kimi -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 19:13:58)

Kile so superca velikost pa tud. Moj je pa kar dobro prenesel cepljenje. Na srečo. No vseeno je bil pa cel dan omagan po cepljenju-samo spal bi. Gleda spanja pa pride tudi njen čas za spanje. Jaz pa držim pesti, da čimprej

VALENTY -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 19:15:12)

Naš mali je pri 4,5 bil velik 67 in imel 8060 kg-mal pretežek;ne preveč.Tvoja mala je glih prava,le da je zdrava.
Bogica,a pikico je dubla?! Nas čaka spet v novembru in do sedaj ni bilo problemov.
Glede spanja pa KDAJ SE BO PR NAS TO KONČAL? Mamo že 9 mes.,pa še ni konca.
Bomo prežvel,drugač bi bil pa dilgcajt in nebi mele o čem pisat!A ni tko?

BARBARA R. -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 20:05:59)

Meni so rekli da reakcija traja 24 ur.Iz prakse ne vem,ker hvala bogu nismo imeli takšnih težav.
Kristina je pri skoraj 4-rih mesecih imela 63 cm.Sicer pa vsi govorijo da je velika.

Mirno noč vam želim!

:muca:

puncica -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 20:07:31)

Ja očitn jo je res ful bolel, prvič ni blo tako hudo, zdaj drugič pa bolj, pa se vroča se mi je zdela danes, no čez 38, ni šlo bravo pikica:bravo:

Ja glede kilc pa kaj pa vem, zdej zdravnica nič ni rekla da bi blo kaj narobe prejšnn mesc pa je rekla da bi naj imel naslednič že okol 6 kil?????!!! Me je skor kap, ko je blo sam 5350, sem si misla to bomo kregani :(( no pol pa je rekla da naj bi podvojila pri 6 mescih, tak da ni blo problema.

Tema spanje UEEEEEE a pol ne bo spala še dolg:)-:)- Ja no jo pa vsaj ponoč večkrat vidimo:)-:)- pa čeprav se dere:)-

anaj -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 21:32:26)

Kile so čist OK. Velikost pa tudi. Smo približno na istem. Moja mala Je stara 4 mesece. Velika je 58,5 cm Tehta pa malo manj 4800g. :duda::duda:
Tudi ona je zlo jokala po cepljenju.:((:((:((
Anaj.:kuza:

puncica -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 21:37:00)

Anaj, a kej slabo ponoči spi, a se samo dojita?

frutka_ -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 22:44:43)

Matr, naš mančkin bo 23. star 4 mesece in je imel na zadnji posvetovalnici 6400g/64cm!

Lunca1 -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (20.10.2004 22:47:17)

Sem imela zadnjič pregled in sem čakala, da mi vzamejo kri. Pa je bila pred mano ena mamica z dojenčico. je tamala tako jokala, da se mi je prav zasmilila. Je mamica sploh ni mogla potolažit:((. bogi revčki kaj bodo moral še vse skoz dat.

Mogoče bi pa ena :torta: pomagala;)

Lp Lunca

Lidija -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (21.10.2004 7:20:08)

Moj je bil pri 4 mesecih velik 74 cm in je imel 8,5 kg. Mislim, da se veličina pa teža ne da primerjat saj eni otroci rastejo hitreje.
Je pa tudi moj:duda: ko je dobil prvo pikico neznansko jokal, da smo ga komaj potolažili.

ana1 -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (21.10.2004 9:31:02)

Naša deklica je pri treh meseceih velika 61 cm/začeli smo s 49 cm/; težka pa je 6.100 g / porodna teža 3.250 g. Prva deklica pa je imela pri treh mesecih 4.500 g / porodna pa je bila 2.600 g.

Tako, da je vse OK, nobene panike.

lp,:rozica:

Pupica -> Naša pikica je dobla pa pikico pa je ful jokala :(((( (21.10.2004 11:47:02)

sirotica uboga:(:(:(
sočustvujem z vami:((
:muca:

Stran: [1]