Barči78 -> RE: težave s starši in partnerjem pri RA (14.5.2007 14:11:06)
|
Pri nas so se tudi vsi več ali manj držali, ker sem bila pač sitna. Mož in najini starši so se še posebej trudili. Telovadila sem pa tko al pa tko samo jaz z njo, in to skoraj vsak dan po 45 min., včasih tudi do 3x na dan, razen če je kaj zbolela, je nisem matrala. Mala se je vztrajno drla celo uro na vsaki terapiji, ampak jaz sem pač to tko vzela, da je to samo dobro zanjo in sem se naučila preslišati jok. Tko, da sem jo tudi doma kar brez milosti, pa če se je drla ali ne. Tudi med samo igro sem jo popravljala, da je rpavilno sedlela in se gibala. Pa smo ji veliko pomagali s trudom. Glede na to kaj so nam napovedali, smo jo zelo dobro odnesli. Pa ni mi žal, vse bi za mojo srčico storila še enkrat. Tko, da se kar poskusi pogovorit s partnerjem, ker bolj se boste trudili, prej vas bodo spustili iz fth. Meni so tudi rekli, naj nič ne pričakujem pred 15. mesecem, da do takrat sigurno ne bo shodila, na koncu so nas odpustili pred 13. mesecem, shodila je pri 11,5. Sedaj pa imamo redne kontrole na 6 mesecev. V glavnem, splača se potrudit, vajin otrok je. Pa srečno.
|
|
|
|