martinka -> RE: dopust (16.5.2007 13:35:58)
|
Nosečke hvala! Sem se že tako in tako odločla, da ni šans, da grem kam z motorjem. Kar sem možu tudi povedala takoj, ko sem zvedela, da sem noseča (sam mislim, da pri moških malo dlje časa traja, da jim dejansko "kapne", da je otročiček na poti, in sploh kaj to pomeni). Grem z avtom, on pa naj gre z motorjem, če tako želi. Glede "motoristov samomorilcev" ne mislim zgubljat besed in živcev, da statistike kažejo, da na cestah umre največ voznikov osebnih vozil in njihovih potnikov in ne motoristov. Po tej logiki moram tudi nehat igrat golf (ki mi ga zdravnik zelo priporoča, ker ni naporen šport in si veliko v naravi), ker je statistično največ ljudi, ki so umrli od udara strele golfistov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Tale ideja vožnje z motorjem, je bila res malce huda, priznam. Mislim pa, da se vse nosečke, ki imamo normalno nosečnost (brez komplikacij), ne rabimo obnašat kot da smo na pol invalidne. Še vedno gremo lahko na morje, se ukvarjam s športom, hodimo na izlete, na ples, itd.
|
|
|
|