|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amniocenteza -koliko stane?
20.10.2004 15:44:58   
vicky77
Dragi moji!
Prosim, če mi lahko kdo pove, koliko se amniocenteza plača,stara sem 26 let in imam to preiskavo 5.11.04, zaradi izvida NS, 1:99,sem 14t 3/7 noseča in me je zelo strah.Prosim pomagajte s svojimi izkušnjami,

lp,Vicky
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.10.2004 15:50:46   
VALENTY
Moja prijateljica je rekla,da je zastonj-naj bi zavarovalnica krila.Mogoče smo do določene starosti.Nisem 100 posto;naj bi blo pa okrog 100.000,00.Ona je iz okolice Žalca in tako mi je rekla,mal še počak al pa kam na kako zdr.ustanovo praš.

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2004 15:51:48   
VALENTY
Je mela ona zelo porazen rezultat in ni šla,ima zelo lepo punčko,ki ji nič ne manjka.POzanimaj se.

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2004 15:54:34   
barby*
Draga Vicky!
Ful navijam zate in za bebico, da bo vse ok!!!:rozica:
razumem tvoj strah, saj je mene skoraj pobralo na NS, pa so bli na koncu izvidi super...Drži se in ohrani svetle misli pa pridno božaj bušija!
lp, barby in :duda:

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2004 15:55:21   
Arwen
Vicky77! Če greš samoplačniško na NS in ta pokaže slab rezultat, ti zdravnik napiše napotnico za AC, tako da ti ni treba plačati čisto nič. Plača se samo, če greš direkt na AC in si mlajša od 35 let. Veliko sreče in zdravo :duda: ti želim!

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2004 16:05:21   
Anonimen
Vicky mislim, da je res tako. Če imaš slab izvid nuhalne ti G napiše napotnico in je zastonj.(Če si plačnik mislim, da je cena blizu 100.000 sit - ne me za besedo držat prosim!)

Saj nočem pametovat ampak ali ni izvid NS 1,99 čisto normalen?
Sploh glede na to, da si stara šele 26 let.

Poskusi vzeti to kot dobro: če je karkoli narobe je bolje, da izveš zdaj, kot pa ko je že prepozno.

Želim ti veliiiiiiiiiko sreče in čim boljši izid!
Držim pesti zate in za tvojo pikico!

(odgovor članu vicky77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2004 17:00:07   
barby*
ojla alja:zajcek:
mislim da je vicky hotla povedat da je bilo razmerje 1 proti 99 ,kar je nizje od povprecja. jaz sem imela 1 proti 6437, ampak ^slab^ izvid na NS je se vedno dalec od verjetnosti da je s pikcem kaj narobe!
zato vicky, glavo gor!
lp:metulj:

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2004 17:02:00   
barby*
aja pa se to alja. lea je pravi cukercek:rozica:

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2004 18:20:08   
Anonimen
Ups :ups:.

Hvala Barby. Ja, saj me kar razganja od ponosa!
Najraje bi v službi kar računalnik proti strankam obrnila, ker jo imam za ozadje!

Saj boš videla, tvoj :duda: bo tudi najlepši!
Zdaj pa čimbolj uživaj v božanju trebuščka, ki je vsak dan večji.

pa pa

(odgovor članu vicky77)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2004 19:21:44   
kimi
Arwen full huda fotka:)- UZ

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2004 19:27:09   
dory
Cena je okol 150.000sit..ce pa si starejsa od 37.let je brezplacno...

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2004 19:46:29   
vicky77
Punce,najlepša hvala:bravo:!
Imam napotnico, pa tudi rekli mi niso, da je za plačat ampak sem brala, da je za nosečnice po 37 letu brezplačen pa sem mislila da me moramo plačati, sicer pa imam jutri genetski posvet.

Hvala še enkrat in pridno božajte svoje :duda:, jaz pa se javim, ko bom vedela za rezultate.

LP,Vicky:rozica:

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2004 19:48:19   
dory
Ja,ce je tveganje visoko,potem je brezplacno ne glede na staros..cist pozabila...

Drzim pesti zate...pa sporoci kaj nosis pod srckom... xx ali **** :)

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2004 0:41:45   
Arwen
Kimi hvala, smo vsi :love: v našo bebico. Vidim, da ti imaš pa že konkreten primerek :bravo:;).Pa pa, T.

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2004 6:59:07   
Mina1
AC stane v LJ cca 400.000 sit, v Postojni pa cca 200.000 sit. Res zelo žalostno:(, ampak če imaš izvid NS slab oz. če je riziko pri NS pod mejo 1:300, si upravičena b r e z p l a č n o !!!

Jaz sem jo imela v Postojni, ker sem imela povečano tveganje NS in visok riziko. AC mi je delal dr. Cerar iz LJ porodnišnice + dr. Anamarija Brezigar iz LJ (genetska svetovalka).

AC in potem nadaljni UZ so pokazali, da je moj:modri: v redu in da se razvija tednom primerno.;)

Upam na najlepše cca 20.2.2005. Samo da bo zdrav.

pa-pa Mina1:nosecka:, 23t

(odgovor članu vicky77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?