pobalinko -> RE: Kako uspešni so bili vaši postopki IVF/ICSI? (30.4.2013 9:28:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zeuso Pobalinka pri kateremu zdravniku pa si, da ti je tri postopke dau isto terapijo. Jaz sem pri požlepovi pa je sama rekla da mi bo v tretje menjala terapijo, čeprav sem imela isto kot ti dolgi postopek 3 menopur pa prvič 6 drugič pa7celic. Jaz sem tudi razmišljala da bi menjala kliniko ampak do postopka v Mariboru bi minilo eno leto, kdaj bo pa zdravstvo začelo varčevat tudi v številu postopkov spet na 4 pa mdas lahko hitro preseneti. Sploh pa jaz mislim da če mi je usojeno biti mama bom to pdostala pa ni važno na kjeri kliniki sem. No da ti kar takoj odgovorim, tudi jaz sem pri Požlepovi. Tudi jaz sem že razmišljala o Mariboru, vendar res ne bi čakala še eno leto. Ravno tako pa se bojim, da bo ZZZS začel varčevati... Sem pa, glede na razvoj zarodkov, ki so prišli na peti dan le do morule, razmišljala o donirani celici, za kar bi pa verjetno morala v Prago. Ne vem, glede na to, da sem ravno dobila [sm=hudicek1.gif] po 3. ifv še nisem vsega premisllila.
|
|
|
|