Seven* -> RE: A pase skupaj.. (13.5.2007 0:29:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Predvidevam, da so na sliki prikazane vse nalepke, ki jih vsebuje paket, torej se v večji sobici ta "kaos" mal porazdeli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Drugače pa se strinjam s Splišni - barvno pohištvo, načičkane stene in razmetija mi nekak ne grejo skupaj. Smo tudi mi gledali to Mammut pohištvo in me živ bog ne prepriča, da za tak dnar kupim navadno plastiko. Pravzaprav sem bila zelo razočarana nad Ikeino ponudbo otroškega pohištva. Nič od nič. Kupujem nekaj prehodnega znacaja. In mislim da za 500 evrov (z mizico in stolcki vred) pri nas dobis tezko kaj primerljivega. Men je ta plastika vsec ravno zato, ker lazje ocistis razne kulije in barvice. To je itak otroska soba, ki bo par let, potem bo pa premajhna.. Bomo kasneje kaj bolj konkretnega kupili.. Bi pa rada naredila pravo malo igralnico, kjer otroka ne bi rabila pazit prevec.. Sicer pa, se priporocam, ce je kje kaj za podobno ceno. Bi sla z veseljem gledat.. Ze zato, da malo bolj barvno uskladim.
|
|
|
|