caillou -> Ko se zamisliš ob otrokovih besedah ? (12.5.2007 9:30:24)
|
Včeraj smo del dneva kot že tolikokrat preživeli na otroškem igrišču. Naša dva sta izredno mirna in se že vsakemu hujšemu rogoviljenju (igranju) rajši umakneta na drugo stran. Vedno sem distanciram toliko, da ju z levim kotičkom očesa lahko mirno opazujem. Frkolin se je zagnal v peskovnik, frkolina pa na igralo, pri katerem se drži vrsta. Pač, postaviš se v vrsto in počakaš da pride tvoj čas. Že na daleč sem videla, da si dve punčki stalno izmenjavata igralo, naša mila jera, pa gleda in se jima dobrodušno nasmiha. Vstala sem in šla tja. Zanimalo me je, kako bosta odreagirali ko me bosta zagledali. Nič, še naprej sta si podajali igralo. Ko se spoznamo, se postavim v vlogo policaja in nekako pririnem našo jero na igralo, potem pa ona meni :"Mami, ne sekiraj se no. Veš, ti dve punčki bosta šli domov, jaz pa se bom naigrala kot bom hotela. " In veste kaj, res je bilo tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Povejte mi, se kdaj umešate med otroke, če vidite, da vaš otrok zaradi mirnega karakterja, skoraj vedno izvisi in čaka na boljši jutri (naučiti ga biti drugačen pri nas ne gre, smo že poskulili) ? Kako odreagirate, če vidite mamo, ki vesela sedi na klopci in ji je za otrokovo razpušeno igranje prav malo mar ? Hvala in lep vikend želim.
|
|
|
|