Ali katera pozna? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lenny -> Ali katera pozna? (20.10.2004 13:56:14)

Tiste "pingvine", ki proizvajajo paro, s katero se potem - vsaj v reklami - vse zelo lepo sčisti. Meni se lušta, predvsem za kopalnico, ne bi pa rada kupila ene traparije, ki bi mi potem gužvo delala v omari.
Ima katera izkušnje s tem?
Lp in veliko sončka!!
Lenny

Lenny -> Ali katera pozna? (20.10.2004 14:00:23)

Aha, tega sem se bala. Se mi je čudno zdelo, da nikoli nisem kje med "babnicami" kakšne pohvale na ta račun slišala.
Jupiiii, pa bo "dnarček" za kaj drugega ostal :)
Hvala :rozica:

Dadi -> Ali katera pozna? (20.10.2004 14:16:37)

Ja v tisti reklami gre vsa umazanija proč s tem pingvinčkom. Še dobr da nam kdo ve kej povedat. Očitno bi bolje ščistil zadevo tudi kakšen parni likalnik?!:)-

Lenny -> Ali katera pozna? (20.10.2004 14:58:37)

Ja, v reklami ..... Še mene je skoraj potegnilo, ko tako sovražim čiščenje kopalnice, pa sem si želela malo življenje poenostaviti :)- :)- :)-
A ni to lepo - več glav več ve, pa se kaj prišpara :)

Eva* -> Ali katera pozna? (20.10.2004 17:21:50)

Lenny, če se spomniš so podobno stvar ze prodajali....stvar enostavno ni uporabna (govorim za tisto prej, ki je malo večje), ni tako enostavna za uporabo! čisto enostavno lahko kopalnico počistiš s cistili, pa še hitreje počistiš!
moje mnenje, raje kupi igraco za tvojega lupmka :)

kimi -> Ali katera pozna? (20.10.2004 17:49:30)

a vi to unga SHARK mislte. Vodna para pa to

Anonimen -> Ali katera pozna? (20.10.2004 18:36:59)

Ja, moja mami ga je pa kupila. Sicer nekaj časa je bila kar tiho, potem pa je enkrat povedala, da je uničila fuge v kopalnici, pa straniščna školjka da je počila... Od takrat naprej pa spet tišina...

*maja -> Ali katera pozna? (20.10.2004 18:49:35)

Pri nas ga ima tudi naša mami in mi ga je enkrat posodila in lahko povem, da ni popolnoma nič posebnega, nasprotno sem bila kar razočarana :zmeden2:.

erika -> Ali katera pozna? (20.10.2004 21:47:06)

Ja, jaz imam Pingvina že kakšne štiri mesece in sem zelo!!! zadovoljna.
Res proizvaja samo paro. Z njim ne čistim ostankov mila ( grejo sami dol), ampak včasih stranišče, šipe, v kuhinji je pa kar nepogrešljiv. Edini res odstrani mastne madeže iz oamric pri kljukicah, kjer odpiramo. Pa še mnogo stvari. Ga ne prodam.

Tamara

Anonimen -> Ali katera pozna? (21.10.2004 4:51:37)

Ja, tudi jaz sem ga kupila že pred enimi štirimi leti, uporabljala pa samo parkrat, ker je totalno neuporaben. Jaz ga pa prodam ;) in to za kakršno koli ceno, saj mi stoji nekje v kleti.
Imam pa parno vodni sesalec, ki stane veliko več, in je super, brez njega bi se znašla zelo težko!

Lenny -> Ali katera pozna? (21.10.2004 8:09:13)

Hvala vsem za informacije. Se bom kar po starem "mučila" s kopalnico.
Pozdravček! :rozica:

Stran: [1]