Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:15:21
|
|
|
|
Samoyedka
|
Moj je bil zraven in nama sploh ni žal
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:16:40
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tudi moj je bil zraven in lahko rečem samo to da mi ni žal, niti njemu. Nepozabna izkušnja.
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:19:08
|
|
|
|
facka
|
moj ni šel, ker nasplošno ne prenaša dobro zdravstvenih domov in bolnic
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:19:27
|
|
|
|
taček
|
Jst bi tut full rada, da bi moj šel zraven, vendar noče! Najprej je rekel, da če bo doma, bo šel, ampak si je zdej premislil in je rekel, da ne bo šel! In ga tut ne bom silila, naj se sam odloči! LP
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:25:36
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mojemu na začetku nekak ni bilo za bit zraven, sama ga pa tud nisem silila in sva se zmenila, da bo zunaj. Proti koncu nosečnosti je pa vse bolj razmišljal, da bi pa mogoče bil prisoten pri porodu. No, na koncu sem rodila s CR pod narkozo in tako ni mogel bit zraven.
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
1. DA 2. če bodo mu dovolili biti v operacijski
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:27:36
|
|
|
|
Spark
|
Moj je bil z menoj pri porodu. S tem, da je imel takrat neke pomisleke, potem pa se je odločil da bo šel. Meni je bilo full fajn da sem ga imela tam. Res lepo. Sedaj v drugo mu sploh nisem dala na izbiro. No bomo še videli, rekel je a bo šel. Samo res nikoli ne veš, lahko da bo kje na kaki poti ali pa kje drugje.
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:29:53
|
|
|
|
mamči
|
Moj je bil obakrat zraven in si ne predstavljem, da ga ne bi bilo, ker mi je res pomagal. Če pa v resnici noče bit zraven pa si le najdi koga, ki ti je blizu in te bi spremljal. Je že potrebno po moje, da je kdo tam in ti malo olajša, sploh ko imajo gužvo im babice nimajo časa bit stalno zraven.
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:41:22
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica Tudi moj je bil zraven in lahko rečem samo to da mi ni žal, niti njemu. Nepozabna izkušnja. Ja. Nepozabna izkušnja za oba in danes pravi, da bi mu bilo žal, če ne bi teh trenutkov delil z mano. lp
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:43:59
|
|
|
|
flower power
|
moj je tudi bil z mano in nama res ni žal. naslednjič je sam rekel, da hoče bit zraven. res mi je bil ful v oporo.
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:49:32
|
|
|
|
rainbow
|
obakrat da
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:50:42
|
|
|
|
madela
|
Moj tretjič ni mogel biti zraven in mi je bilo full hudo.Res je nepozabna izkušnja,če je partner ob tebi.
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:55:17
|
|
|
|
SaaS
|
Moj je bil obakrat zraven. Prvi porod je bil izredno dolg (15h ) in bi bilo res grozno biti ves ta čas sama. Drugi pa je bil zelo hiter (1h). Pri drugem porodu je zginil skozi vrata iz porodne ven, ko sem začela vpiti, da otrok hoče ven in se je začelo. Takrat sploh nisem dojela, da ga ni zraven mene. Šele ko je bilo mimo in je sin ležal na mojem trebuščku, sem se ozrla k možu in videla, da je ravno stopil nazaj v porodno sobo. Če se takrat ne bi obrnila, mu ne bi verjela, da je šel ven . Ni nama bilo žal, da je bil pri porodu, niti mu ne zamerim tistega bega na hodnik . Predvsem ga rabiš, če se porod vleče. Ker tisto čakanje na "akcijo" v porodni zna bit zoprno, če si sama. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 21:55:39
|
|
|
|
cmokec
|
Prvič je bil zraven in je bilo dobro za oba. Drugič sem imela CR, pa sva bila zmenjena, da bo le delna narkoza, ker bi tako lahko bil zraven ob meni.Naklučje je hotelo, da je bil drugi operater in nama želja ni bil uslišana, pa čeprav sem bila v naprej dogovorjena.
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 22:18:58
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Za naju je to retorično vprašanje in o tem sploh nisva razpravljala. Njemu se zdi povsem samoumevno, da bo skušal mojo bolečino olajšati po svojih močeh in to je pri porodu pač prisotnost, topla beseda in dotik.
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 22:23:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho 1. DA2. če bodo mu dovolili biti v operacijski če boš šla gor, mu bodo dovolili
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 22:26:08
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči sploh ko imajo gužvo im babice nimajo časa bit stalno zraven. žal je tako v sloveniji. moja babica se ni premaknila niti eno sekundo od mene, pa je bila taka gužva, da sem se že bala, da bom morala na hodniku roditi v bistvu je bila še smena in sta se babici izmenjali ob moji postelji.....niti sekunde sama....in kako to pomirja.....da veš, da te nekdo čuva....
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 22:26:49
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja. Nepozabna izkušnja za oba in danes pravi, da bi mu bilo žal, če ne bi teh trenutkov delil z mano. tudi pri nas je bilo tako.
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 22:57:00
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Enako:)
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 11.5.2007 23:01:37
|
|
|
|
Marogica
|
Moj mož je bil pri obema. To sploh ni bila stvar debate-ne zanj, ne zame. Za njega sigurno posebno doživetje, zame velika pomoč in podpora v porodni sobi. Si ne znam predstavljati, da bi morala roditi brez moža. In zato sem mu hvaležna.
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 12.5.2007 6:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj bo šel zraven, kljub temu, da ne prenese krvi.. Pravi, da bo potrpel samo da vidi rojstvo tega angelčka
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 12.5.2007 6:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom poleg moža zraven peljala še sestro, da me bo čuvala....ona je bolj s tega foha......komaj že čakam, jaz bi že danes, če bi se dalo. Ampak moram počakat še 12t.
|
|
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 12.5.2007 7:33:18
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem za prvega otroka mislila,da ne bo hotel biti zraven,ker mu bolnice ne ležijo prav pri srcu..pa je bil.Pomagal mi je držati nogo..in res je lepo da moški vidi kako to poteka,da ni to kar tako in da je prisotna bolečina.No nato pa me je še celo presenetil ko je prerezal popkovino.Res lep občutek.In ko so me šivali sem ga opazovala,kako je nosil najino pikico po porodni sobi in jo opazoval.res lep dogodek.Tudi sedaj sem ponovno noseča in upam da se nama bo izšlo da bo lahko zraven.Vse je odvisno kdaj bom rodila in če bom imela varstvo za svojo pikico
|
|
RE: partner pri porodu - da ali ne 12.5.2007 7:51:35
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Bil je prvič in bo tudi tokrat z menoj. Bil mi je res v veliko pomoč in že samo občutek, da je ob meni, mi je veliko pomenil. Sploh pa je nepozaben trenutek tudi zanj, ko prereže popkovino in ko ga prvi prime v roke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?