|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič :)
20.10.2004 12:59:45   
Mima75
Hojla!
Kar nekaj časa vas že spremljam na forumu, ki je res super, ampak jaz sem od vsega prebiranja že čisto nora :ups:.
Namreč, sem prvič 9nebesa(v 5. tednu), pa mislim samo na najslabše stvari, zato bi prosila za malo vzpodbudnih besed. Namreč, kar dosti me špika v predelu trebuha in malo me v predelu križa boli. Je res, da večino časa presedim (8 ur v službi + doma). A je to mogoče zaradi tega? Verjetno se res preobremenjujem zaradi vsega, ker bi res rada videla, da je vse OK.

Držimo pesti za nas, punce :bravo::bravo:.

LP!

Mima75
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.10.2004 13:10:34   
Mina1
:bravo: lepa novička, torej še ena :nosecka:

Mima, probaj misliti na lepe stvari in ne obremenjuj se preveč in seveda ti želim lepo nosečnost;).

Da te križ boli tako zgodaj:zmeden:, ampak mogoče gre le za te telesne spremembe, hormončke, skratka za nosečnost. Sej ti bo G povedal vse na prvem pregledu.

Drži se,

pa-pa Mina1 23t

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2004 13:13:15   
beba76
Špikanje v sp. delu trebuha je v prvih tednih nosečnosti nekaj čisto normalnega. Ne se bat, nič ni narobe. Prav tako so bolečine v križu "stvar", ki pač spada zraven.
Zato naj te nebo strah in ne razmišljaj v negativni smeri, saj si s tem samo kvariš razpoloženje, kar pa negativno vpliva tudi na tvojega:duda:!

Zato bodi vesela in uživaj nosečnost ter dobrodošla med nami!

Lep pozdrav!

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2004 13:17:29   
Mima75
Ah, saj vem, da preveč (beri skoraj 24 ur na dan :ups:) razmišljam o tem, zato se moram malo odklopit. In ja, zelooo si želim otročka, mogoče sem zato tako nervozna.

Super ste, punce!
Hvala za odgovore!
Mima

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2004 13:24:36   
Pupica
Pozdraljena friška srečka :nosecka: med nami:)-
Ja zdej se začenja tvojih sanjskih 9nebesa mesecev, včasih lepih, včasih mal manj, bo pa vse ob koncu poplačano z :angel::duda:.
Ti papredlagam, kljub slabemu vremenu sprehod vsakodnevno, boš lažje rodila, pa še manj bo ostalih bolečin. vsaj pri meni je bil kolk boleč če nisem hodila.
Lepo nosečnost ti želim!
:muca:

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2004 7:57:33   
mašinca
Dobrodošla na RR. No sej tut jest sm bolj kot ne frišna. Probleme s križem imam pa šele od 29. tedna, tko da na tem področju ti težko kaj svetujem. Ne se preveč obremenjevat in uživi v :nosecka:.

LP
Maša

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2004 8:09:23   
Mima75
Hvala za vse odgovore!
Ja, opažam, da vem, kje je problem. V stalnem počivanju :ups: Ko pridem iz službe, moj mož pravi: "Zdej pa počivat". In od tega silnega počivanja sem čist "zlamana". Sem včeraj šla na en sprehod, pa sem se počutila kot prerojena. Verjetno je vse to bolj v moji glavi, kot pa res v križu :)- . Sem se odločila, da bom res šla vsak dan na sprehod.

Bo res treba začet uživat 9nebesa.

Lepo se imejmo :rozica: in vsem, ki smo in tistim, ki še bodo, veliko sreče :pujs: .
Mima

(odgovor članu Mima75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?