podaljšanje porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

simanej -> podaljšanje porodniške (11.5.2007 19:13:56)

Lep pozdrav. Imam vprašanje glede podaljšanja porodniške, kakšni so pogoji , da ti podaljšajo porodniško, ali je dovoj če imaš izved iz RA in mnenje pediatrinje.

sazi -> RE: podaljšanje porodniške (11.5.2007 20:03:56)

odvisno kaj piše v izvidu
s sestro sva oddajali enake papirje (samo izvid iz RA). jaz sem dobila podaljšano, sestra ne, je pa bila precejšnja razlika v izvidu - pri nečakinji je pisalo, da je opazna hipotonija, in da se dr ne odloči za fizioterapijo, pri mojem sinu pa je bila diagnoza izrazita aksialna mišična hipotonija z zaostankom v razvoju  in napotitev na fizioterapijo
oba izvida je pisala ista dr - razlika v diagnozi, razlika v podaljšanju - mnenja pediatrinje pa ni bilo posebnega - samo izvid iz RA

sazi -> RE: podaljšanje porodniške (11.5.2007 20:28:02)

sem pozabila napisat, da sem dala zraven še dopis - precej obširen opis njegovega razvoja, mojega dela z njim in dogovorjenega varstva po poteku porodniške

TONČI. -> RE: podaljšanje porodniške (11.5.2007 21:02:20)

, da sem dala zraven še dopis

Na to se oni bolj požvižgajo. Važno je kaj imaš na listu od razvojne napisano. Pa še to, če hodiš v razvojno, lahko na csd vložiš vlogo za dodatek za nego otroka. Če ti odobrijo dobiš tam okoli 90 evrov na mesec.

nas5 -> RE: podaljšanje porodniške (11.5.2007 22:44:01)

Jst sem za podaljšanje porodniške dala vse izvide, od rojstva, od ortopeda in od doktorja iz poliklinike. Naša je imela eqinovarus, obeh nogic. Sem dobila podaljšano 90 dni. Aja pa za dodatek za nego daš tut lahko iste izvide. Pa srečno!!

Stran: [1]