Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Strah me je naredit cb!!! 20.10.2004 12:13:08
|
|
|
|
simonas
|
Pozdravljena! Jaz ti priporočam, da najprej narediš test, in če bo pozitiven se bomo s tabo veselile, če pa bo žal negativen, pa je najboljše, da obiščeš svojega G. Glede srbenja pa ti ne bi znala svetovati. Morda ti bo katera bolj izkušena znala. Jaz imam tudi tak čuden občutek v trebuhu, kot da mi bo vsak čas nekaj ven padlo, pa tudi ne vem kako bi si to razlagala... Torej skoči po test in nam javi rezultat, jaz pa ti bom držala :miska::miska::miska:. Simona:muca:
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 20.10.2004 14:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Katjuša, hitro v lekarno po test! Mi čakamo na dobre novice :modri: ! v vsakem primeru ti bomo stale ob strani, tako, da kar pogumno!
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 20.10.2004 14:17:41
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj KATJUŠA! Pa si se le vrnila. A ti povem kaj ti pa jaz predlagam? Ha ha, isto kot ostale:hitro:kuza: po test pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo tokrat pozitiven. Ja me fosilke pa smo še žal kar tule z mano na čelu. Tii in Gei1 je za kratek čas uspelo, a sta :(žal imeli ss. Drugače pa so od fosilk tu še Bambi, Koala, Pika 74, Pia 73, Biba 77, Meeryana, Klarisa,Simona s in pa še mnogo ostalih. Torej na :modri::roza: in poročaj! Anitka:metulj:
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 20.10.2004 15:31:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tud jst pravim hitro po test, zdej bo pa že sigurno pokazal:modri::roza:++++++++++++++! Držim pesti!!!! Tinka
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 20.10.2004 18:11:35
|
|
|
|
kimi
|
jaz sem imela iste znake kot, da bo vsak čas prišla menstruacija sem pa le bila:nosecka:
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 20.10.2004 18:43:23
|
|
|
|
naja78
|
le po test boš vedla na čem si. ne bodi razočarana če bo neg.,škoda tvojih mladih živčkov.življenje je kratko,enkrat bo že,saj se meni to tudi že vleče,kot da delam na tem že par let.
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 20.10.2004 20:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Katjusa okrog srbenja :grrr:-> ko sem bila noseča, me je v spodnjih nadstropjih toooolk srbelo, da sem bila 100% da moram met neko blazno vnetje. Pa mi je G. razložila, da se verjetno umivam, tudi na območjih s posebnim pomenom, z navadnim milom. Včasih sem se res (se mi ni dalo mila menjavat:ups: ). Pol pa mi je rekla naj se umivam samo z vodo, s kamiličnim čajem ali s kako od tistih mil za intimne predele(npr. infasil intimo, nivea intimo...). Po nekaj tuširanjih me ni več čist nič srbelo:bravo:. Sam na žalost in neodvisno od srbenja sem tudi:duda: zgubila. Lep pozdrav pa :modri::roza: in čim manj :grrr: srbečih območij .
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 21.10.2004 8:49:35
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce, hvala vam za nasvete in zelje ampak vam morem sporocit da je test danes zjutraj se vedno negativen pa tud M se ni! Sicer pa pravijo dokler ni M je se upanje vendar mi je to slaba tolazba ker ne verjamem da po 12 dneh zamude se vedno nebi nic pokazalo.... Ne vem nej bom jezna:grrr: al zalostna:((? A nej zdej poklicem G al nej pocakam nevemkaj? Mejte se drzte se in ostante to kar ste!! Lep pozdrav vsem vidim da vas dosti se vedno poznam:(. Vsem zelim cimprejsen rezultat:roza::modri:! Katja
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 21.10.2004 9:23:22
|
|
|
|
pupika
|
Predlagam ti, da lepo pokličeš ginekologinjo, da te pregleda in da na krvni test, potem boš pa lepo na jasnem, kaj se dogaja s teboj. Želim ti :modri::roza:
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 21.10.2004 9:39:50
|
|
|
|
simonas
|
Ja res pokliči G, saj izgubit nimaš kaj... Pa držim :miska::miska::miska: da samo psiha povzroča te težave. Simona
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 21.10.2004 15:56:37
|
|
|
|
pravljica
|
punce, pa ste ve sigurne da zaradi srbenja in s tem vnetja nima kej bit narobe v nosečnosti...ker jaz vem da sem to mela, zdravit se nisem mogla z drugim kot s kanesten kremo...G pa mi je priporočala da naj ne hodim daleč na morje v zadnjih mesecih, ker lahko zaradi vnetja pride prej do poroda...zdaj mi pa res ni več nič jasno...
|
|
|
|
Strah me je naredit cb!!! 21.10.2004 16:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravljica Glede srbenja -> jaz sem bila na pregledu zaradi nosečnost in sem samo omenila, da me tam srbi kot zmešano pa me je še tam pregledala. Torej sklepam, da je videla da ni vneto ampak samo razdraženo. :) Definitivno mislim, da je bolš it do G in naj ti on(a) pove kaj je na stvari:(. Pri meni je bil očitno vzrok razdraženo območje s posebnim pomenom :) in ne vnetje, kar pa ga sploh ne izključuje pri tebi. Sori spet pišem proste spise:ups: Fajn se mej pa naj te ne bo preveč strah držim pesti za obe : :nosecka:+:duda: .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?