|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah me je naredit cb!!!
20.10.2004 11:59:19   
Katjusa
Punce zdravo!

Najprej vsem skupaj en velik pozdravcek ne vem kolko se me se spomnite in koliko je "starih" sotrpink.... Avgusta sem se od vas poslovila z zeljo da se mal zbrihtam in da uredim svoje misli.... Ampak zdej pa ne zdrzim vec morem se vam oglasit ker rabim mal spodbude...
Stvar je pa taka da mi M zamuja ze 11 dni ponavadi jo imam na 29 dan vsaj zadnje tri cikluse je bilo tako danes je 40 dan M pa se vedno ni v casu pricakovane M sem imela vse znake da pride vendar je ni bilo znaki pa so izginili.... Ko zvecer lezem na trebuh se mi zdi al pa me res bolijo prsi obcasno me tud mal spika... ampak to je tako kot pred M.... test sem delala ko mi je M zamujala 5 dni torej na 34 dan vendar je bil na mojo zalost negativen.... kaj pa zdej a nej test ponovim al nej poklicem G....
Tak me je strah nardit test kaj ce bo spet negativen.... sej vem kar je je in treba se je soocit z resnico.... sam vseen rabim mal podpore od vas ki me razumete in ki veste kako je s temi zadevami... Iz kaksnih razlogov se lahko M izostane ceprav to se mi ni se nikol v 14 letih od kar jo mam naredl prej je bla predcasna kot pa da je 40 dni nebi bilo.....
Pa se eno vprasanje ene 4 dni nazaj me je grozno srbelo spodaj.... verjetno je slo za kako vnetje a je mozno da zaradi vnetja izostane M?
Lepo se mejte pa upam na kako vaso pozitivno besedo ceprav pricakujem da me boste kregale zakaj ne nardim testa sam mislim da veste kako je ko je strah prisoten....
Lep pozdrav vsem pa na:modri::roza:

Katja

PS: a je tle se kej "starih" sotrpink al je ze vsem uspelo jst upam da vas ni vec tukaj in da ste na forumi prvic noseca!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.10.2004 12:13:08   
simonas
Pozdravljena!

Jaz ti priporočam, da najprej narediš test, in če bo pozitiven se bomo s tabo veselile, če pa bo žal negativen, pa je najboljše, da obiščeš svojega G.

Glede srbenja pa ti ne bi znala svetovati. Morda ti bo katera bolj izkušena znala. Jaz imam tudi tak čuden občutek v trebuhu, kot da mi bo vsak čas nekaj ven padlo, pa tudi ne vem kako bi si to razlagala...

Torej skoči po test in nam javi rezultat, jaz pa ti bom držala :miska::miska::miska:.

Simona:muca:

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2004 14:16:51   
Anonimen
Katjuša, hitro v lekarno po test!
Mi čakamo na dobre novice :modri: !
v vsakem primeru ti bomo stale ob strani, tako, da kar pogumno!

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2004 14:17:41   
Anitka
Hoj KATJUŠA!

Pa si se le vrnila. A ti povem kaj ti pa jaz predlagam? Ha ha, isto kot ostale:hitro:kuza: po test pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo tokrat pozitiven.

Ja me fosilke pa smo še žal kar tule z mano na čelu. Tii in Gei1 je za kratek čas uspelo, a sta :(žal imeli ss. Drugače pa so od fosilk tu še Bambi, Koala, Pika 74, Pia 73, Biba 77, Meeryana, Klarisa,Simona s in pa še mnogo ostalih.

Torej na :modri::roza: in poročaj!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2004 15:31:30   
tinkamiška
Tud jst pravim hitro po test, zdej bo pa že sigurno pokazal:modri::roza:++++++++++++++!

Držim pesti!!!!

Tinka

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2004 18:11:35   
kimi
jaz sem imela iste znake kot, da bo vsak čas prišla menstruacija sem pa le bila:nosecka:

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2004 18:43:23   
naja78
le po test boš vedla na čem si.
ne bodi razočarana če bo neg.,škoda tvojih mladih živčkov.življenje je kratko,enkrat bo že,saj se meni to tudi že vleče,kot da delam na tem že par let.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2004 20:48:53   
Anonimen
Katjusa
okrog srbenja :grrr:-> ko sem bila noseča, me je v spodnjih nadstropjih toooolk srbelo, da sem bila 100% da moram met neko blazno vnetje. Pa mi je G. razložila, da se verjetno umivam, tudi na območjih s posebnim pomenom, z navadnim milom. Včasih sem se res (se mi ni dalo mila menjavat:ups: ). Pol pa mi je rekla naj se umivam samo z vodo, s kamiličnim čajem ali s kako od tistih mil za intimne predele(npr. infasil intimo, nivea intimo...). Po nekaj tuširanjih me ni več čist nič srbelo:bravo:. Sam na žalost in neodvisno od srbenja sem tudi:duda: zgubila.
Lep pozdrav pa :modri::roza: in čim manj :grrr: srbečih območij
.

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2004 8:49:35   
Katjusa
Punce, hvala vam za nasvete in zelje ampak vam morem sporocit da je test danes zjutraj se vedno negativen pa tud M se ni! Sicer pa pravijo dokler ni M je se upanje vendar mi je to slaba tolazba ker ne verjamem da po 12 dneh zamude se vedno nebi nic pokazalo....
Ne vem nej bom jezna:grrr: al zalostna:((?
A nej zdej poklicem G al nej pocakam nevemkaj?

Mejte se drzte se in ostante to kar ste!!

Lep pozdrav vsem vidim da vas dosti se vedno poznam:(.
Vsem zelim cimprejsen rezultat:roza::modri:!

Katja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2004 9:23:22   
pupika
Predlagam ti, da lepo pokličeš ginekologinjo, da te pregleda in da na krvni test, potem boš pa lepo na jasnem, kaj se dogaja s teboj.

Želim ti :modri::roza:

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2004 9:39:50   
simonas
Ja res pokliči G, saj izgubit nimaš kaj... Pa držim :miska::miska::miska: da samo psiha povzroča te težave.

Simona

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2004 15:56:37   
pravljica
punce, pa ste ve sigurne da zaradi srbenja in s tem vnetja nima kej bit narobe v nosečnosti...ker jaz vem da sem to mela, zdravit se nisem mogla z drugim kot s kanesten kremo...G pa mi je priporočala da naj ne hodim daleč na morje v zadnjih mesecih, ker lahko zaradi vnetja pride prej do poroda...zdaj mi pa res ni več nič jasno...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2004 16:24:34   
Anonimen
Pravljica
Glede srbenja -> jaz sem bila na pregledu zaradi nosečnost in sem samo omenila, da me tam srbi kot zmešano pa me je še tam pregledala. Torej sklepam, da je videla da ni vneto ampak samo razdraženo. :) Definitivno mislim, da je bolš it do G in naj ti on(a) pove kaj je na stvari:(.
Pri meni je bil očitno vzrok razdraženo območje s posebnim pomenom :) in ne vnetje, kar pa ga sploh ne izključuje pri tebi.

Sori spet pišem proste spise:ups:
Fajn se mej pa naj te ne bo preveč strah
držim pesti za obe : :nosecka:+:duda: .

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2004 20:31:04   
Pia73
Katjušs wellcome back!!! :bravo: Držim pesti za :modri:

Sicer pa punce, če imaš v nosečnosti vnetje, ni nič narobe,... To je pravzaprav normalno saj se ph v nožnici spremeni. Jaz sem imela med nosečnostjo večkrat težave, pa na začetku, ko se nosečnost še ni videla, sem dobila celo svečke, ki jih v nosečnosti ne priporočajo, pa je bilo vse v redu! Tako, da le pogumno!!!

LP Pia73

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?