ronja -> RE: je res? (11.5.2007 14:23:26)
|
Po moje je tako, da eden ljubi več en čas, potem pa nekaj časa drugi več in to malo niha sem pa tja. Vsake toliko se seveda ti krivulji seveda sekata in takrat za kratek čas ljubita oba enako. Eno tako dinamično ravnotežje... PO moje je vse v redu, dokler je v povprečju vse kolikortoliko enako ali pa tudi če eden ljubi več in je to obema prav, da se ta bolj ljubeči ne počuti izkoriščan in da se manj ljubeči ne počuti ujet. pa tudi pod maruško se podpišem, načini so različni. Sicer je pa težko to merit, ne samo zaradi načinov, ampak tudi zaradi absolutne in relativne skale... Namreč prepričana sem, da nekateri ljudje lahko ljubijo bolj kot drugi - absolutno gledano. Pač imajo bolj počiščeno pri sebi, lažje izražajo, majo manj travm ali so jih pač že predelali, skratka en kup okoliščin je, ki na to vpliva, koliko lahk imamo radi... In potem nekdo ljubi kolikor le lahko, torej svojih 100%, ampak je tako zaj* karakter, da je to na ven videt vseeno absolutno malo oz. partner ne čuti neke strašno hude ljubezni, čeprav oni daje 100%... Nekdo pa ima vse boljali manj počiščeno, pa se mu ni treba ne vem kako matrat, da se partner počutil ljubljenega in ga mogoče v resnici sploh nima tako zelo rad - mislim na svoji skali gledano - bi lahko imel koga še ful bolj, tega ma recimo samo 70% od tega, kolikor lahko ima koga rad, ampak se vseeno partner super počuti, ker je pač ta tak fajn, zna pokazat, zna prisluhnit,... Kdo ma zdaj bolj rad? Prvi ali drugi?
|
|
|
|