tjaga -> RE: Očitki zaradi službenega potovanja (12.5.2007 16:53:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Anonimna, ti ga pa malo serješ... Zakaj bi čakala z otrokom, če pa dela v takšnem poklicu, kjer ljudje morajo obiskovati takšne kraje, ker aranžmaje čisto drugače prodajajo in to najbrž vsako leto. In na kaj naj torej čaka?? In zakaj bi naj otroka in moža zanemarjala s tem, če je 6 dni ni? Kaj pa jima lahko manjka? Zanemarja lahko mati družino že s tem, ko sedi pred računalnikom in je nekaj ur na RR-ju. Torej je to zelo relativen pojem. In če bosta šla narazen, bosta zaradi njegovega ljubosumja, ne pa njenega "zanemarjanja". Daj, anonimna, preseli se v 21. stoletje.... Pod tole se podpišem. Poleg naštetega: sama sem bila med prvo porodniško v bolnici pet tednov in me otrok ni videl, razen takrat, ko sta z očkom prišla na obiske. Pred kratkim sem imela operacijo in nato rehabilitacijo in se nismo videli več kot 14 dni. Pa zaradi tega ne mislim, da so bili otroci zanemarjeni, pač pa sta spletla še trdnejšo vez z očetom in so mojo odsotnost izkoristili za utrjevanje odnosov med seboj (no ja očka tudi živčkov). Vse je odvisno od partnerja in seveda okolice, ki največkrat pritiska nanj. "Ja kakšna mati pa je to, če gre naslužbeno pot?" V isti sapi pa: "Poglej ga ubogi očka non stop je na poti, službeno odsoten." Dvojna merila. In še to, več ko bo prodanih aranžmajev, večja bo plača, takrat bo pa tudi tale egoistični očka srečen, kajne? Grrrrrrr. Ojoj, kako sem tole nametala skupaj.
|
|
|
|