Anitka -> ZA NAS (126. nadaljevanje) (21.10.2004 19:57:53)
|
Hajli, hajlo! He he he:)-:)-:)-:)-:)- pohotnici!:)-:)-:)-Si me pa nasmejala Pia 73. Hja nič bomo pa po HSG-ju imeli malce pavze in bomo lovili O v naslednjem ciklusu. In če se prime takrat, bo to najlepše :darilo: za fantov ali moj rojstni dan - oba ga imava v decembru.:sloncek::duda::sloncek::duda::sloncek::duda: Sem zvedela tudi od dr. Pušenjaka, da se je dan pred in teden dni po HSG-ju dobro vzdržati :sloncek: zaradi nekoliko večjega tveganja prenosa infekcije iz nožnice v rodila. Upma, da bom zdržala;):)- Veste sem šla danes v lekarno po odvajalo, pa sem naletela na tako dobro farmacevtko :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za njo. Sem rekla, da grem pač na HSG, pa mi je predlagala čaj. Potem pa mi je kar naenkrat začela govoriti naj me ni nič strah in da naj ne poslušam vsega kar govorijo, pa sem ji samo prikimala. Pa mi še naprej govori, da naj sem karseda sproščena, pa brez strahu in da mi ne bo nič hudega in na koncu je še rekla, da je to tudi ona že prestala in mi govori iz lastnih izkušenj. Me je pa malce zmedla, ker mi je rekla, da v naši bolnišnici ostaneš čez noč po HSG-ju, v drugih po Sloveniji pa ne. Ne vem no :zmeden2: meni so rekli, da ostaneš le, če kaj ni v redu. Upam, da mi res ne bo treba ostati.:( Ah ti "boga" BIBA 77. Upam, da te M ne bo dolgo matrala. In veš morda se je prišla tokart poslovit za nekaj časa in ti želi še malo ponagajati. MEERYANA vidva pa kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: TIA, KOALA, BAMBI, PI..... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: kje pa ste?:zmeden2: Aja še to, M se je poslovila tako da imam čas da do ponedeljka :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, potem pa dober teden pavze in spet navali narod:sloncek::sloncek::sloncek: In potem bo pa že na vrsti spermiogram pa spet abstinenca.8)8)No ja takrat bo že itak tu M, po naslednji gremo pa na vse ali nič :sloncek:8):sloncek:8) Pridne bodite pa se tipkamo! Anitka:metulj:
|
|
|
|