Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 8:52:33
|
|
|
|
simonas
|
Pozdravljene punce! Pa je le v danasnje jutro posijalo malo :), da ni tako turobno in žalostno... Jaz ne vem kaj je z mano zadnje dneve:zmeden:. Tako sem zaspana in sitna, da se mi nič ne da. Ponavadi sem taka polna energije in imam pet ur spanja na noč vrh glave dovolj, zadnje čase pa se mi kar nekaj drema:muca:. Včeraj sem zehala še ob dveh popoldan:ups: - mislim no... pa še kave:kava: se mi ne lušta, da bi se vsaj s tem malo prebudila... Moj dragi ima danes dopust. Je obljubil, da bo šel malo pogledat, če gobe kaj rastejo... Če najde kaj gob, potem mi ponavadi pripravi tako fino večerjo;). Sicer pa je bolj kot ne vse po starem. Še vedno pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in upamo na 9nebesa... vse okrog mene polno :nosecka: in zadnjič je moj dragi rekel, da je moral iti tam pri nas neki čudni dež, da so zdaj vse :nosecka: (ne vem kje sem se takrat jaz skrivala, da me ni dobilo). Sicer pa je v naši ulici toliko otrok (0-4 let), da bi nam skoraj lahko odprli lasten vrtec. Pa da ne bo kdo mislil, da je to kaka mega ulica - vsega skupaj je ravno 9 ali 10 hiš. Je pa fajn it malo ven pred hišo in slišat otroško kričanje in smeh:love:. Pa še na obisk radi pridejo, ker ima teta Simona vedno kje kaj za male nagajivčke... Nič, bom šla jaz raje delat, da vas ne bom preveč zamorila in da ne bo še katera druga postala taka zaspanka:muca: kot sem jaz... Lep dan vam želim in obilo pozitivnih rezultatov! Simona
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 8:59:29
|
|
|
|
biba77
|
Simona, kdaj pa NEpricakujes M? :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 9:11:51
|
|
|
|
martita
|
Dobro jutro vsem skupaj! Kako ste? Jaz bi najraje vidla, da se ta dan ne bi začel....na vse zgodaj zjutraj, ko sem že mislila, da nekaj pa le bo, se mi je po 36. dneh spet oglasila ta :hudicek::hudicek::hudicek:! Zdej pa sem v službi in se mi prav fino vrti...:grrr: Odkar pridno delava na :duda: se mi je ciklus kar nekam raztegnil. A so za to krivi živčki? Ah...drug mesec bo treba spet pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa saj ne da mi to ne bi bilo všeč, ampka saj veste.... Najbolje, da si grem po eno dobro sladko :kava: in malo čokoladice, da se mi koncentracija hormona sreče poveča... :)- Želim vam čimlepši dan in veliko :modri::roza:!! Pozdravček, Martita :muca:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 9:52:40
|
|
|
|
simonas
|
Biba 77! M ne pricakujem tam od 05.11. pa do 10.11. in upam, da je res ne bo... Simona
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 14:12:22
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! :sloncek::):sloncek::):sloncek::):sloncek::)Kak lep sonček nas spet grej. Kar dobre volje postaneš ob tem. Da bi le ostalo tako tam do decembra. Zadnji teden prihajam tako izmozgana iz vrtca, da je joj. Uvajata se dva fantka dvojčka in sta prava mala razbojnika. Sploh pa si privoščita, ko je mamica zraven. No ja bomo preživeli tudi to, a ne? Iz joge sem se naučila, da se moram naučiti stvari sprejemati in da se moram zavedati, da nič ni večno. Kar dobra filozofija, a ne? Sicer pa vas zdajle ne bom morila s tem. A sem vam rekla, da sem v ponedeljek zvečer likala male "cotike" za našega dojenčka (sestrinega), ki naj bi prikukal naslednjo sredo na svet? Joj kako cart so. Upam, da bom kmalu začela likati tudi za svojo :duda: ali :duda::duda: Že komaj čaka, da ga vidim. Zdaj tole noč je sestra malce slabo spala, ker jo je bolelo v spodnji levi strani. Naj se le čimprej reši in da bo vse v redu. Je imela danes CTG pa ji je rekla naj le počiva in da naj pride spet v ponedeljek. Morda pa bomo takrat že zibali :)-;) SIMONAS upam, da je babica že zdrava, pa seveda tudi tvoja :muca: A praviš, da je veliko otrok v tvoji ulici. Veš če slučajno ne bom imela službe, bom kar pri vas odprla privat vrtec, velja?;) LANA 5 če me pot kaj zanese proti LJ ti javim in se lahko kaj dobimo. Če ne prej pa morda januarja, če bom šla na tridnevni seminar v LJ. BIBA 77 žal mi je, da ti moj medo ni prinesel sreče. Bo pa v naslednji rundi, ki bo naša! Ah MARTITA pa tebe je tudi spaka obiskala. A nikar obupat, boš vidla, da boš tudi ti kmalu srečka :nosecka: Ti si kar čokoladice privošči za dobro voljo. PIKA 74 kateri je hit današnjega dne? Lahko bi bil I love rock 'n roll.... Pa se dajmo še mal "zavrtet" ob njem. PIA 73 :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo jutri na pregledu vse O.K. Punčke moje pridne bodite, uživajte na sončku :) in se tipkamo, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 14:26:35
|
|
|
|
simonas
|
Velja Anitka, pa čeprav upam, da ti tega ne bo treba. Dve sestrici sta prava mala razbojnika tako da imajo v vrtcu verjetno kar precej dela z njima... :muca: je od včeraj naprej na antibiotikih, babica pa bo tudi počasi zdrava... Upam, da se bo vse kmalu poštimalo... Lep dan! Simona
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 19:35:52
|
|
|
|
pika74
|
Hojla Anitka in ostale, Danes sem pa jaz tako po planu dobila prve kapljice :hudicek:M. Sem že tako nestrpna zaradi tega HSG, da sem jo tako težko čakala. Imam prav malo zakomplicirano vse skupaj. Jutri bo torej prvi dan :hudicek:M - take za orng vložek;). Potem pa od 9-14 dne lahko delajo HSG, jutri se nanj prijavim. Potem pa računam, da bom to imela 2.11., prec po praznkih. Pol pa slabe 2 dni bolniške (tork in sredo), v četrtek popoldne pa že letim ....frrrrrrrrr:angel::angel::angel: - ma tle ni nobenga znaka, k bi pokazal letenje - morm pa tega anglčka izkoristit ;);) .... v Sarajevo za 3 dni (službeno). Pol pa hmmm:zmeden2::zmeden2::zmeden2: kok dni morm pol met pavze - brez :sloncek::sloncek::sloncek:? A ktera ve:zmeden2:? Jst že kr planiram...pol pa na vse al pa nč - men se zdi, da bom kr dopust vzela za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)- - jst ga mam še 10 dni 8)8) hihi a ste mi kej fouš. No, sej bomo šli še kej smučat - komi čakam:zajcek:. Anitka, midve morva bit na liniji, ko boš po HSG, se kej sms-ava :miska:. Lohk je dons I love rock'n roll... pol po HSG bomo pa uvedle uno od Rolling Stonesov: I can't get nooooou satisfaction :sloncek::sloncek::sloncek: ;););). Pol se pa paste - upam, da nou vozičkov zmanjkal v trgovin ;);). A čmo kr mal rezervirat a? Uživejte punce!!!! Pa lep večer9nebesa, Pika74 :sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 19:56:03
|
|
|
|
Anitka
|
Hehej PIKA 74! No pa je tudi k tebi prikapljala tale :hudicek: M. Veš moja je pa postala zelo prijazna po nedeljskih krčih in je danes že skorajda ni več. A tebi so rekli, da boš dva dni na bolniški?:zmeden2::zmeden: Jaz sem v službi povedala, da me ena dan ne bo, mi je pa itak šefica rekla, da če bom pa rabila dva dni pa lahko kar podaljšam. Jaz sem sicer računala, da grem že kar naslednji dan v službo. No bomo videli, če bo pa bolelo pa itak ostanem dva dni. Ja za hopacupanje :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:po in pred HSG-jem pa tudi mene zelo zanima. Punce dajte povejte kako je s tem, ker nekje po HSG-ju bo že O. PIKA kako pa boš ti smučala z bušijem????:nosecka::nosecka::)-;) Drugače pa sva itak na liniji pred in po preiskavi. Ja in velja po HSG-ju bo I can't get nooooou satisfaction:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)- Pa vozičke bomo že kar rezervirali, da ji ne bo zmanjkalo, ko jih bomo me potrebovale. Jaz dva, ti dva, pa Pia 73, Tia, Klarisa, Koala, Bambi, Gea1,Pi,Meeryana, Simonas, Tinkamiška,...... vse po dva:)-8):)-8) Se beremo, jaz pa skočim v banjo uživat ( :( sama) Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 20:06:17
|
|
|
|
pika74
|
O Anitka, Uživej v banji :racka::racka::racka:. Jst mam tle ena navodila od G za tale HSG, kjer piše, da priporočajo tri dni staleža. In jst tepka nism točn vedla, kva mislejo pod tem staležem :zmeden2::zmeden2:, pa sm vprašala, če to pomeni, da se 3 dni ne sme :sloncek::sloncek::sloncek: al kaj? Pa je sestra rekla, da ne :)-:)- da to pomen bolniško:)-:)-:)-. In ker je pr men prve dni v mescu zmeri fuuuuuul gužve, sm si rekla - ma evo, moj bo tud tist tedn doma, bova pa mal skupi. Sej bom sam 2 dni izkoristla. Ampak veš, vse gripe pa angine do zdej sm zmeri strumno v službi prebolela, zdej sm pa rekla, da je počas treba začet mal nase mislt. Zdravje je samo eno. V službi te pa včasih tok izkoriščajo, da čist pozabiš nase. Pa nism lenuh. Sam vse ma ene meje. Res, pa še mal jih morm navadit, da bom počas mami in da bom mogla tud kdaj zarad :duda: doma ostat..., a veš, da ne bo pol prevelik šok :)-:)-. A kako bom smučala s trebuhom :nosecka:? Ma bomo že zavil bušija - bom pa bolj plug vozila 8)8)8)8). Sam men je smučanje tkooooooo fajn. Lan sm spet začela po ene 10-ih letih in spet odkrivam čare sneženih poljan 9nebesa9nebesa9nebesa. Sam glih letne karte si pa ne upam kupit - nkol ne veš, kdaj bo buši prevelik :nosecka:;). Uživej v banji, pa kšno :racka: s sabo vzem ;). Pa-pa Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 21:23:50
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Anitka sm mal pobrskala na MON, če je Pušenjak kaj odgovarjal na to temo glede :sloncek::sloncek::sloncek: po HSG iiiiiiin sem našla tole: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica:Vprašanje:rozica:: "Žena je danes imela pregled HSG, kjer so ugotovili, da je vse O.K. Zanima naju ali obstaja kakšna omejitev glede spolnih odnosov v tem ciklusu? Vnaprej hvala za odgovor in lep pozdrav." :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica:Odgovor:rozica:: "samo takoj po HSG priporočamo kak teden dni abstinence." :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Mogoče pa ima katera tudi drugačne izkušnje...:zmeden2:... a punce:zmeden2::zmeden2: dejte nama mal svetovat, da ne bova kej zamudle :sloncek:;):sloncek:. Hvala, Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 20.10.2004 22:26:19
|
|
|
|
Lučka*
|
HSG sem imela septembra in sem dobila navodilo, da v tem ciklusu NE SMEM zanosti. Lučka
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 6:45:37
|
|
|
|
neni
|
Ojla pupike! Vedve s ta velikimi problemi. :sloncek: Jaz lahko samo to povem, da sem imela HSG, laparo in histero skupi (za kar me je Reš kasneje nazjal, če sem normalna, kot da sem si to sama delala) in mi niti na kraj pameti ni prišlo :sloncek::sloncek::sloncek:. No, sam vedve bosta brez šivov in HSG hitro preboliš in pozabiš. Jaz bi rekla ene 5 dni. Sicer se pa itak posvetujta tam kjer vama bodo delali preiskavo. Po moje je tudi odvisno od tega kaj ti odkrijejo. Drgač sem pa danes zgleda ta prva. Se vsak dan prej zbudim, ker me je strah inekcij. Zdej moram it pa še mojga drazga zbudit. Pol je pa cel matast pa komi rit najde (pa da ne boste mislile, da je majhna) No, novo je še to, da sem bila včeraj pri frizerju - sam konice postrišt in da bomo v petek ali soboto stiskali jabolčni sok. A ga pri vas tudi? Lep dan vam želim, danes je fantovski četrtek. Pa naj bo tudi babji!:miska: lp Neni:rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 7:38:02
|
|
|
|
simonas
|
Dobro jutro! Sta že vse spile svojo jutranjo skodelico kave:kava:? Jaz že kuham jutranjo kavico, da bo topla in dišeča ko pridejo ostali v službo. Nimamo namreč tako strogega delovnika, pa jaz pridem ob 7h, ostali pa od pol osmih do osmih... Danes je tako lepo topel dan, da mi je kar žal, da bo zvečer že kmalu tema, ko bom prišla domov in ne bom mogla dneva izkoristiti. No, toliko še bo časa, da bom peljala :kuza: na kak sprehod, ki tudi meni seveda zelo koristi. Katera še ne pričakuje M tam okrog 05.11., da ne bom tako sama čakala? Naj vam čim lepše mine današnji dan:rozica:! Simona
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 9:09:23
|
|
|
|
biba77
|
Jaz pa danes doma lezim, ker nobena tableta ne pomaga pri tokratni M in mi je sefica rekla, da lahk doma ostanem. Bom kasneje pobala kaj prevajat, ce bom lahk sedela. :( :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 10:51:47
|
|
|
|
meeryana
|
Haloooooo.....:bravo: Boga biba77....vem kak ti je, ker imam vsak mesec enake težave.....še dobro, da imamo tak fajn šefe, ne? Saj popoldne pa že ja mora bit o.k., ne? Jaz sem spila kavo, pa apapcala sem se že, tak da imam energije do 16.00 :) Pri meni pa je trenutno tak...Naslednji teden v torek se z ačne O, potem pa spet čakanje. Čimbolj pridni bomo :sloncek:, pol pa wuiiiiiiiiiiiii 9nebesa....hahahaha, če bi blo tak ajnfoh ja. Srečka uršika 9nebesa...je prva ta teden, al se mi samo zdi??? Zaj bi spet pasal kaki naval nosečk, ne? Tak za spodbudo... :nosecka::pujs: Punčike moje zlate, lepo se imejte, pa sporočat vesele novičke :modri::love::roza: LP M :zajcek:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 14:56:38
|
|
|
|
Pia73
|
Samo na hiter! Anitka in Pika74 vidve pohotnici. :love::love::love: Kakšen teden po HSG-ju je že dobro imeti pavzo!!! Vesta zadeve niso tako nedolžne. Tudi, če nič ne boli. Čez jajcevode, ki so tanki kot las ti spustijo kontrast in pustia, da se zadeve vrnejo v staro stnaje, pol pa navali narod!! :sloncek::sloncek::sloncek: Biba77, čimprejšnje okrevanje ti želim!!! Šibam,.....:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Lp Pia73
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 19:57:53
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli, hajlo! He he he:)-:)-:)-:)-:)- pohotnici!:)-:)-:)-Si me pa nasmejala Pia 73. Hja nič bomo pa po HSG-ju imeli malce pavze in bomo lovili O v naslednjem ciklusu. In če se prime takrat, bo to najlepše :darilo: za fantov ali moj rojstni dan - oba ga imava v decembru.:sloncek::duda::sloncek::duda::sloncek::duda: Sem zvedela tudi od dr. Pušenjaka, da se je dan pred in teden dni po HSG-ju dobro vzdržati :sloncek: zaradi nekoliko večjega tveganja prenosa infekcije iz nožnice v rodila. Upma, da bom zdržala;):)- Veste sem šla danes v lekarno po odvajalo, pa sem naletela na tako dobro farmacevtko :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za njo. Sem rekla, da grem pač na HSG, pa mi je predlagala čaj. Potem pa mi je kar naenkrat začela govoriti naj me ni nič strah in da naj ne poslušam vsega kar govorijo, pa sem ji samo prikimala. Pa mi še naprej govori, da naj sem karseda sproščena, pa brez strahu in da mi ne bo nič hudega in na koncu je še rekla, da je to tudi ona že prestala in mi govori iz lastnih izkušenj. Me je pa malce zmedla, ker mi je rekla, da v naši bolnišnici ostaneš čez noč po HSG-ju, v drugih po Sloveniji pa ne. Ne vem no :zmeden2: meni so rekli, da ostaneš le, če kaj ni v redu. Upam, da mi res ne bo treba ostati.:( Ah ti "boga" BIBA 77. Upam, da te M ne bo dolgo matrala. In veš morda se je prišla tokart poslovit za nekaj časa in ti želi še malo ponagajati. MEERYANA vidva pa kar pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: TIA, KOALA, BAMBI, PI..... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: kje pa ste?:zmeden2: Aja še to, M se je poslovila tako da imam čas da do ponedeljka :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, potem pa dober teden pavze in spet navali narod:sloncek::sloncek::sloncek: In potem bo pa že na vrsti spermiogram pa spet abstinenca.8)8)No ja takrat bo že itak tu M, po naslednji gremo pa na vse ali nič :sloncek:8):sloncek:8) Pridne bodite pa se tipkamo! Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 20:06:31
|
|
|
|
neni
|
Zdravo! Anitka, meni je dr. Reš rekel, da lahko pride do komplikacij (kakšnih krvavitev)tudi po HSG, zato je verjetno bolje da ostaneš še malo na opazovanju. Pa te nočem strašit, samo veš vsak poseg je poseg. Ti samo zaupaj zdravnikom in kot bodo rekli, tako bo najbolje zate. Res ne moremo vedet koliko bo tebe bolelo, samo je pa sigurno hitro mimo in še toliko :miska: bomo tisti dan stiskale zate, da si lahko čisto brez skrbi. Pa lahko noč vsem, izkoristite jo tudi za :sloncek::sloncek: lp neni
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 20:18:04
|
|
|
|
tia
|
Hojla, tukaj sem ali ko nisem v službi sem naokrog.No danes sem porabila celi dan ,da sem bila doma na obisku. Anitka ko sem jaz imela HSG sem šla notr okro 8 zjutraj domov pa tam po 17h uri.Vse tiste ,ki smo mele ta dan to preiskavo smo šle domov naenkrat.Tako da se niamš kaj bojati za to da bi tam ostala.Dobila sem pa skoraj celi teden bolniške,to si moreš zrihtati pri osebni doktorci. Pia73 super da jespermograv dober,sedaj pa v nove boje pa gremo,en dva tri pa sta :duda::duda: tu. Res kje pa je Bambi in Koala in vse ostale? Sedaj grem malce nekaj pojest pa se potem oglasim. LP Tia
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 20:25:35
|
|
|
|
Pia73
|
Anitka tudi jaz sem čez noč ostala v bolnici. Sem se upirala z vsemi štirimi a niso me spustili. Pa sem izkoristila dan za črnogorski fitnes,... izležavanje do bolova,.....:)-:)-:)- Pa mi ni nič škodilo! Prisegam!!! :)-:)-:)- Pa priznajta, da po vsem tem malo abstinence ne bo škodilo,.......:)-:)-:)- Punce držite pesti za Piko74, ki mora jutri oddat na predogled magistrsko nalogo!!! Pa bo šla noč spet v franže,.....zaradi stiskanja pesti :miska::miska::miska: Kaj ste pa mislile,....:)-:)-:)- Lp Pia73
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 20:46:05
|
|
|
|
Anitka
|
PIKA 74:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš kmalu magistra in pa seveda :nosecka: TIA dober tek! PIA 73 ja res malce abstinence ne bo škodilo. Bo pa potem spet slajše:)-:sloncek::)-:sloncek::)-:sloncek: Čavči, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 21:02:08
|
|
|
|
pika74
|
Ojla bejbike, sm sam mal pošpegala na RR - hvala za :miska::miska::miska: - jaz pa se za nocoj poslavljam in odhajam nazaj v druge vode. Jutri mentorju pokažem prvo varianto. Sej bo sigurn še ene 10x treba kej popravit, sam boljš ko bo, manjkrat bo treba popraut. Upam, da bom pridna. Lp :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 21.10.2004 22:23:16
|
|
|
|
tia
|
Ojla, pa sem nazaj no že lep čas,ali morem prej prebrati kar sem zamudila,že skoz teden. Pika74 pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate. Punce ali mi lahko katera poamga,namreč imam bolečine v predelu popka ,pravo špikanje oz. bolečine,sploh se ne morem prav zravnati,Kja mislite ali naj grem do osebne dr. ali pa naj počakam da bo minilo,je pa kar lepa bolečina.Namreč se bojim,da nebi prišlo notri do kakšnega vnetja in bi se lahko kaj slabo zgodilo.:(:(Res nevem kaj naj naredim,pomagaje mi,kaj bi me lahko to bolelo? Sploh ne morem dolgo sedati,zato bom tudi šla,priden bodite pa lepo spančajte. pa pa Tia
|
|
|
|
ZA NAS (126. nadaljevanje) 22.10.2004 7:09:12
|
|
|
|
biba77
|
Dobro jutro, babike! :zaspan: :rozica: Pika74, drzim pesti za cimmanj popravkov! :miska::miska::miska: :rozica: Tia, zal ti ne znam svetovati. Sigurno se bo oglasila katera s podobnimi tezavami (ali pa, da jih je kdaj prej imela). Ce pa ne mine, pa le h G!!! :(:(:( :rozica: Anitka, jaz sem cist :zmeden: !!! Zdi se mi, da je moja M z vsako rundo Dabrostona bolj boleca! Ampak krvavitev pa je tokrat ... no, en vecer prej sem dobila minimalno izcedka (-komaj viden na papirju), prvi dan rahlo, drugi dan normalno, danes pa se ze poslavlja?!? Eh, ne vem vec. Najraje bi bla moski... :)-:)-:)- Tu v Mariboru dezuje, jaz pa sem vseeno nekako "dobre volje". Le zakaj... Ja, PEEETEEEEK JE!!! Lep dan vsem, cimvec novih sreck in ne pozabite nasega vecernega snidenja!!! Ob kolkih je?!? :ups::ups::ups: :miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?