mala Zala -> Aptamil AR (19.10.2004 23:07:23)
|
Ker je naša Zala že od rojstva precej polivala, smo ji nekje pri dveh mesecih začeli dajati antiregurgitacijsko mlečno formulo Aptamil AR (proti polivanju). Prenaša ga zelo vredu. Me je pa zanimalo, kako naprej po dopolnjenem četrtem mesecu. Poklicala sem na brezplačno svetovalno številko Milupe in jih povprašala za nasvet. Pa je rekla svetovalka, da lahko kar AR uporabljamo še naprej:zmeden:. Je tolk zakomplicirala, da je bilo joj (ne bom pisala, ker se mi ne da). Tle mi pa nekaj ne štima... Zakaj pa potem za vraga izdelujejo navadno nadaljevalno mleko A2, pa A3 oz. druga podjetja svoje znamke? Po tej logiki bi lahko imeli tudi samo eno univerzalno mleko:zmeden:. Da sem pa še bolj zmedena, sem pa v Avstriji videla Aptamil AR1 in AR2!! Torej ena razlika očitno mora bit. Na našem trgu pa se dobi samo ena univerzalna formula. Ali katera ve, kako je s tem? Pa še to: če katera uporablja Aptamil 2, bi jo lepo prosila, če mi lahko napiše vsebnost sestavin v njem, da bom primerjala. Zelo se namreč bojim, da ne bi dobila vseh hranilnih snovi, ki jih za svoj razvoj potrebuje. Hvala in lep pozdrav!
|
|
|
|