Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 9:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna če je prjatlca v ritko je tehnično itak še nedolžna Bi pa rada poznala punco ki se za prvič loti tacga "podviga" kot je analni seks Pa kkšno knjigo za biologijo si sposodta v knjižnjici-mislim da smo se nekje v petem razredu o tem učili
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 10:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo in pri prvem sexu je v rit sexala? dobra je! ponavad so punce vse paf pri prvem že normalnem sexu, boli pa krvavi pa ne vem kva še vse, tvoja pa kr v rit! čestitke! drghač pa biologije niste imele v šoli al kako? pa še neki ja v bistvu je celo možno da zanosi, če je nekaj sperme izteklo ven iz danke in se ji pocedila dol po šnjori je lahko zašla tut v nožnico. tko da tabolj da nardi test če ne bo M
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 10:14:35
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sem bolj anti za ta področja, zanima pa mojo sestrično, ker ji je fant pri analnem odnosu "spustil" spermo noter. Sem se čudno izrazla, ampak me je prosila, če lahko tuki vprašam. Hvala.. Lahko. Mi imamo trojčke
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 10:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogica super, ni kej. madona, kaj naj ji jaz prepovem, da naj v rit faše al kaj??? sama se je tko odločla, zgleda da jo je tip naštimal. Pač nismo vsi vsevedni ....
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 10:32:21
|
|
|
|
Mina1
|
Pač nismo vsi vsevedni .... ti tudi ne, kajne? Torej toplo priporočam, da pokukaš malo po netu o spolni vzgoji tudi ti, ker ji tudi ti nisi znala svetovati. Bosta tako obe obnovili 5-šolsko znanje o spolni vzogi, da ne bosta obe .
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 10:36:02
|
|
|
|
Taula
|
Če verjamete al ne, res je prvič seksala. je ful dobra bejba, ampak nikol ni priščo z nobenim do seksa. Zdaj ima pa prvega fanta in je pač se prvič z njim dol dala. je to kaj tazga če je tok pozna al kaj? Eni seksajo še kasneje. Sej z tem ni nič narobe. Bolj je narobe če seksajo pri 12.
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 10:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mina js sem ji rekla, da itak da ne more. ampak res pa nisem 100% kako je s tem. pa je ona rekla naj vprašam sem..in sem...
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 10:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna čist tko k sm prijazna: pri analnem seksu je zelo priporočljivo uporabljat kondom-zaradi infekcij. Sploh pa ne vem kako hudiča se spravlja folk seksat z nekom ki ni nedolžen brez kondoma. A ste že slišal za kkšne bolezni kdaj Al se tud o tem niste učil. Nosečnost ni edin "problem", ki ga lahko fašeš zarad "neumnosti" Jst vem da če bi menjavala tipa da ni šans da se me kdo dotakne brez kondoma dokler nimam potrdila da nima ničesar zraven. Pa grdo gor al pa dol. Ne vem kako se vam zdi zabavno špilat z svojim življenjem in si zatiskat oči da se vam pa nič ne more zgodit
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin, hvala ti. Ja glede infekcij pa tega brez kondoma sem ji pa rekla... Ampak upam, da nič ne bo fasala... je rekla, da je blo preveč fletno..
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonomna! Ja, valjda. Huda bejba je (a si malo zaljubljena v njo ) in je čakala s prvim sexom do 20 leta (kar ni nič narobe) da ga je lahko že kar prvič fasala v rito . Dej no dej, saj smo vse tukaj gor enkrat prvič pa NI blo šans da bo kdo kaj v rito tišal, še v vagino je bila cela procedura......... Sta pa verjetno obe s prijateljico hudo intiligentni bitji, da nobena od vaju ne ve da v riti ne moreš zanositi in da sprašujeta takšne neumnosti in pričakujeta resne odgovore. mogoče pa bi bilo izvedljivo in bi se ti naredila ena velika bunka na hrbtu in bi pokakala čez 9 mesecev. lahko tudi zanosiš med fafanjem, želodec se ti poveča in čez 9 mesecev zbruhaš
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale, da je že kar prvič ga fasala v rit, niti ni tolk neverjetna, ker smo mi mel v naselju, kjer sem živela kot otrok in najstnica, eno frčafelo, ki ni želela izgubiti nedolžnosti (si natrgati deviške kožice) in je izključno analno seksala. Glede vprašanja pa - sem šokirana, da sploh kdo ni prepričan okrog tega. Ma se bom rajši v prste šavsnila, da ne natipkam kej, s čimer bi se norca delala.
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:34:46
|
|
|
|
dvojcek33
|
Punce , punce , punce. Skor ne morem verjet da ne veste , da lahko tudi pri analnem sexu zanosite. Mislim, da morate tiste, ki ste se norca delale še enkrat mal literaturo vzet v roko , tisto novejšo ne izpred 20 let. Verjetnost zanositve pri analnem sexu je zelo majhna je pa možna.
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33 Punce , punce , punce. Skor ne morem verjet da ne veste , da lahko tudi pri analnem sexu zanosite. Mislim, da morate tiste, ki ste se norca delale še enkrat mal literaturo vzet v roko , tisto novejšo ne izpred 20 let. Verjetnost zanositve pri analnem sexu je zelo majhna je pa možna. Kako že Aja sej je ena napisala, če maš predrto črevo pa še steno vagine pa skoz pricurja oz. da mal vn poteče, pa takoj steče v vagino-se pravi si seksal stoje, pol se pa takoj na glavo postavu al še kkšna logična razlaga obstaja
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:44:49
|
|
|
|
dvojcek33
|
Že v parih knjigah sem prebral , da je zelo majhna verjetnost ni pa nemogoče. Ne me pa vprašat v katerih, k se ne spomnim vem pa da sem se še sam čudu.
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:45:28
|
|
|
|
Mina1
|
Verjetnost zanositve pri analnem sexu je zelo majhna je pa možna. ja seveda, pa če pogoltneš tudi .
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 11:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no če je pa možna, pa razloži kako ne
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 12:35:15
|
|
|
|
loredana
|
Karin, hvala ti. Ja glede infekcij pa tega brez kondoma sem ji pa rekla... Ampak upam, da nič ne bo fasala... je rekla, da je blo preveč fletno.. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Karin, hvala ti. Ja glede infekcij pa tega brez kondoma sem ji pa rekla... Ampak upam, da nič ne bo fasala... je rekla, da je blo preveč fletno.. ja pa ork je moral nabijat, ker je bilo tako lušno a ne? A tudi na tem forumu samo nakladanje?
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 12:37:05
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: cmokec ja, lahko, samo je treba tudi rodit analno. jaz sem se pa zdaj poscala Jaz sem bo pa zdaj, k se še smejem k sem tale tvoj stavek prebrala. Seveda da lahko zanosi, pa drekce bo rodila .
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 12:39:42
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA zanimivo in pri prvem sexu je v rit sexala? dobra je! ponavad so punce vse paf pri prvem že normalnem sexu, boli pa krvavi pa ne vem kva še vse, tvoja pa kr v rit! čestitke! drghač pa biologije niste imele v šoli al kako? pa še neki ja v bistvu je celo možno da zanosi, če je nekaj sperme izteklo ven iz danke in se ji pocedila dol po šnjori je lahko zašla tut v nožnico. tko da tabolj da nardi test če ne bo M Oprosti anonimna, res je, vsi nismo vsevedni, samo v tem času pa no...toliko o tem piše, pa bi si lahko sama-tvoja sestrična- našla kaj o tem, ali pa se sama sem prijavila pa nas vprašala.
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 12:42:28
|
|
|
|
G in T
|
Ja, tvoja sestrična je sigurno zanosila. Zdaj pričakujte mulatka. Upam vsaj, da mu ne bosta dala ime Smrdko
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 13:01:47
|
|
|
|
pupika27
|
hahaha jaz sem stara baba pa imam stalnega partnerja anpak v rit ****t pa mu vseeno ne dam!!!ni šans !!!!!!!!!tako kot pravijo prvič je bla prava procedura da si mu dala sploh v tamalo ne pa da bi kar rit nastavla!!!!!!je moglo bit fletn ja!po moje tudi zeeellllo!!!!!!!će veš po forumu bedarije spraševat pa še malce net prečikirajta o spolnosti al pa stare knjige in zvezke na pla da ne bosta več kozlarij spraševali!!!1po moje pa sta to bla ti in tvoj fant in vaju je tdaj malce prpa stisnila in pač kao v imenu kolegice sprašujeta
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 13:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Možnost zanositve po analnem seksu je tako neznatna, da bi mene od smeha pobralo če bi se to dejansko res komu zgodilo . V teoriji bo tipu moralo priti v rito, potem bi se sperma morala pocediti iz rite ven, narediti ovinek in splezat navzgor v vagino in tam šele dejansko dobiti pravi hitrost da prodre vse skozi maternični vrat in do jajčeca in še imeti toliko moči da predre le-tega in ga oplodi. Seveda bi pri ovinku med ritjo in vagino moral zadrževati zrak, ker spermij odmre čim pride v stik z zrakom. Otrok pa bi potem bil malo črn okoli ust . Če se bo tvoji veleumni sestrični res zgodilo da je iz vsega tega še zanosila, potem svečano tukaj obljubim, da ji kupim voziček.
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 13:18:29
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Otrok pa bi potem bil malo črn okoli ust . To pa je izjava
|
|
|
|
RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o... 10.5.2007 14:31:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Zdaj pa mam jaz eno vprašanje: Včeraj sem se tuširala takoj za mojim dragim. A je možnost, da sem zanosila? Pa ne vem, če si ga je metal na roko ali ne, ampak vseeno me je strah. mislim, da si se ti včeri tuširala z mano!!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?