|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: m bolj anti A lahko zanosiš pri analnem o...
10.5.2007 9:55:41   
Anonimen
Anonimna če je prjatlca v ritko je tehnično itak še nedolžnauser posted image
Bi pa rada poznala punco ki se za prvič loti tacga "podviga" kot je analni seksuser posted image

Pa kkšno knjigo za biologijo si sposodta v knjižnjici-mislim da smo se nekje v petem razredu o tem učiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.5.2007 10:13:35   
Anonimen
zanimivo in pri prvem sexu je v rit sexala? dobra je! ponavad so punce vse paf pri prvem že normalnem sexu, boli pa krvavi pa ne vem kva še vse, tvoja pa kr v rit! čestitke!

drghač pa biologije niste imele v šoli al kako?

pa še neki ja v bistvu je celo možno da zanosi, če je nekaj sperme izteklo ven iz danke in se ji pocedila dol po šnjori je lahko zašla tut v nožnico. tko da tabolj da nardi test če ne bo M user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.5.2007 10:14:35   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem bolj anti za ta področja, zanima pa mojo sestrično, ker ji je fant pri analnem odnosu "spustil" spermo noter. Sem se čudno izrazla, ampak me je prosila, če lahko tuki vprašam.

Hvala..

Lahko. Mi imamo trojčkeuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.5.2007 10:27:48   
Anonimen
Marogica super, ni kej.
madona, kaj naj ji jaz prepovem, da naj v rit faše al kaj??? sama se je tko odločla, zgleda da jo je tip naštimal.

Pač nismo vsi vsevedni ....

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.5.2007 10:32:21   
Mina1
Pač nismo vsi vsevedni ....

ti tudi ne, kajne?

Torej toplo priporočam, da pokukaš malo po netu o spolni vzgoji tudi ti, ker ji tudi ti nisi znala svetovati. Bosta tako obe obnovili 5-šolsko znanje o spolni vzogi, da ne bosta obe user posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.5.2007 10:36:02   
Taula
Če verjamete al ne, res je prvič seksala. je ful dobra bejba, ampak nikol ni priščo z nobenim do seksa. Zdaj ima pa prvega fanta in je pač se prvič z njim dol dala. je to kaj tazga če je tok pozna al kaj?

Eni seksajo še kasneje. Sej z tem ni nič narobe.user posted image  Bolj je narobe če seksajo pri 12.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.5.2007 10:37:34   
Anonimen
Mina js sem ji rekla, da itak da ne more. ampak res pa nisem 100% kako je s tem. pa je ona rekla naj vprašam sem..in sem...

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.5.2007 10:46:02   
Anonimen
Anonimna čist tko k sm prijazna: pri analnem seksu je zelo priporočljivo uporabljat kondom-zaradi infekcij.

Sploh pa ne vem kako hudiča se spravlja folk seksat z nekom ki ni nedolžen brez kondoma. A ste že slišal za kkšne bolezni kdajuser posted image
Al se tud o tem niste učil.user posted image
Nosečnost ni edin "problem", ki ga lahko fašeš zarad "neumnosti"

Jst vem da če bi menjavala tipa da ni šans da se me kdo dotakne brez kondoma dokler nimam potrdila da nima ničesar zraven. Pa grdo gor al pa dol.

Ne vem kako se vam zdi zabavno špilat z svojim življenjem in si zatiskat oči da se vam pa nič ne more zgodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.5.2007 11:02:09   
Anonimen
Karin, hvala ti. Ja glede infekcij pa tega brez kondoma sem ji pa rekla... Ampak upam, da nič ne bo fasala... je rekla, da je blo preveč fletno.. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
10.5.2007 11:08:08   
Anonimen
Anonomna!
user posted image user posted image Ja, valjda. Huda bejba je (a si malo zaljubljena v njouser posted image ) in je čakala s prvim sexom do 20 leta (kar ni nič narobe) da ga je lahko že kar prvič fasala v ritouser posted image . Dej no dej, saj smo vse tukaj gor enkrat prvič pa NI blo šans da bo kdo kaj v rito tišal, še v vagino je bila cela procedura.........

Sta pa verjetno obe s prijateljico hudo intiligentni bitji, da nobena od vaju ne ve da v riti ne moreš zanositi in da sprašujeta takšne neumnosti in pričakujeta resne odgovore.

user posted image mogoče pa bi bilo izvedljivo in bi se ti naredila ena velika bunka na hrbtu in bi user posted image  pokakala čez 9 mesecev.
user posted image lahko tudi zanosiš med fafanjem, želodec se ti poveča in čez 9 mesecev zbruhašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
10.5.2007 11:18:08   
Anonimen
Tale, da je že kar prvič ga fasala v rit, niti ni tolk neverjetna, ker smo mi mel v naselju, kjer sem živela kot otrok in najstnica, eno frčafelo, ki ni želela izgubiti nedolžnosti (si natrgati deviške kožice) in je izključno analno seksala.
Glede vprašanja pa - sem šokirana, da sploh kdo ni prepričan okrog tega. Ma se bom rajši v prste šavsnila, da ne natipkam kej, s čimer bi se norca delala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
10.5.2007 11:34:46   
dvojcek33
Punce , punce , punce. Skor ne morem verjet da ne veste , da lahko tudi pri analnem sexu zanosite. Mislim, da morate tiste, ki ste se norca delale še enkrat mal literaturo vzet v roko , tisto novejšo ne izpred 20 let. Verjetnost zanositve pri analnem sexu je zelo majhna je pa možna. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.5.2007 11:39:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33

Punce , punce , punce. Skor ne morem verjet da ne veste , da lahko tudi pri analnem sexu zanosite. Mislim, da morate tiste, ki ste se norca delale še enkrat mal literaturo vzet v roko , tisto novejšo ne izpred 20 let. Verjetnost zanositve pri analnem sexu je zelo majhna je pa možna. 

user posted image Kako žeuser posted image user posted image

Aja sej je ena napisala, če maš predrto črevo pa še steno vagine pa skoz pricurjauser posted image
oz. da mal vn poteče, pa takoj steče v vagino-se pravi si seksal stoje, pol se pa takoj na glavo postavuuser posted image user posted image

al še kkšna logična razlaga obstajauser posted image user posted image

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
10.5.2007 11:44:49   
dvojcek33
Že v parih knjigah sem prebral , da je zelo majhna verjetnost ni pa nemogoče. Ne me pa vprašat v katerih, k se ne spomnim vem pa da sem se še sam čudu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.5.2007 11:45:28   
Mina1
Verjetnost zanositve pri analnem sexu je zelo majhna je pa možna.

ja seveda, pa če pogoltneš tudiuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.5.2007 11:52:06   
Anonimen
user posted image Ja no če je pa možna, pa razloži kako neuser posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
10.5.2007 12:35:15   
loredana
Karin, hvala ti. Ja glede infekcij pa tega brez kondoma sem ji pa rekla... Ampak upam, da nič ne bo fasala... je rekla, da je blo preveč fletno..
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Karin, hvala ti. Ja glede infekcij pa tega brez kondoma sem ji pa rekla... Ampak upam, da nič ne bo fasala... je rekla, da je blo preveč fletno.. user posted image  

ja pa ork je moral nabijat, ker je bilo tako lušno a ne?user posted image

A tudi na tem forumu samo nakladanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.5.2007 12:37:05   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

ja, lahko, samo je treba tudi rodit analno. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem se pa zdaj poscala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bo pa zdaj, k se še smejem k sem tale tvoj stavek prebrala.

Seveda da lahko zanosi, pa drekce bo rodilauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.5.2007 12:39:42   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

zanimivo in pri prvem sexu je v rit sexala? dobra je! ponavad so punce vse paf pri prvem že normalnem sexu, boli pa krvavi pa ne vem kva še vse, tvoja pa kr v rit! čestitke!

drghač pa biologije niste imele v šoli al kako?

pa še neki ja v bistvu je celo možno da zanosi, če je nekaj sperme izteklo ven iz danke in se ji pocedila dol po šnjori je lahko zašla tut v nožnico. tko da tabolj da nardi test če ne bo M user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oprosti anonimna, res je, vsi nismo vsevedni, samo v tem času pa no...toliko o tem piše, pa bi si lahko sama-tvoja sestrična- našla kaj o tem, ali pa se sama sem prijavila pa nas vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.5.2007 12:42:28   
G in T
Ja, tvoja sestrična je sigurno zanosila. Zdaj pričakujte mulatka. Upam vsaj, da mu ne bosta dala ime Smrdko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.5.2007 13:01:47   
pupika27
hahaha jaz sem stara baba pa imam stalnega partnerja anpak v rit ****t pa mu vseeno ne dam!!!ni šans   !!!!!!!!!tako kot pravijo prvič je bla prava procedura da si mu dala sploh v tamalo ne pa da bi kar rit nastavla!!!!!!je moglo bit fletn ja!po moje tudi zeeellllo!!!!!!!će veš po forumu bedarije spraševat pa še malce net prečikirajta o spolnosti al pa stare knjige in zvezke na pla da ne bosta več kozlarij spraševali!!!1po moje pa sta to bla ti in tvoj fant in vaju je tdaj malce prpa stisnila in pač kao v imenu kolegice sprašujeta

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.5.2007 13:16:20   
Anonimen
Možnost zanositve po analnem seksu je tako neznatna, da bi mene od smeha pobralo če bi se to dejansko res komu zgodilouser posted image user posted image .

V teoriji bo tipu moralo priti v rito, potem bi se sperma morala pocediti iz rite ven, narediti ovinek in splezat navzgor v vagino in tam šele dejansko dobiti pravi hitrost da prodre vse skozi maternični vrat in do jajčeca in še imeti toliko moči da predre le-tega in ga oplodi.
Seveda bi pri ovinku med ritjo in vagino moral zadrževati zrak, ker spermij odmre čim pride v stik z zrakom.
Otrok pa bi potem bil malo črn okoli ustuser posted image .

Če se bo tvoji veleumni sestrični res zgodilo da je iz vsega tega še zanosila, potem svečano tukaj obljubim, da ji kupim voziček.

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
10.5.2007 13:18:29   
G in T
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Otrok pa bi potem bil malo črn okoli ustuser posted image .

To pa je izjavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.5.2007 14:31:40   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Zdaj pa mam jaz eno vprašanje:

Včeraj sem se tuširala takoj za mojim dragim. A je možnost, da sem zanosila? Pa ne vem, če si ga je metal na roko ali ne, ampak  vseeno me je strah. user posted image user posted image user posted image

mislim, da si se ti včeri tuširala z mano!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.5.2007 14:34:52   
Anonimen
Ok babe sej ni treba tko razglablat okrog tega. Hvala za vaše cenjen odgovore! Pač tko je, in jaz nisem seksala, ker bi drugač zase spraševala.

si pa nič ne zmišljujem, ker pač nisem taka, da bi se neki zezala na forumih.

čaw

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?