spanje novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


ksenjak -> spanje novorojenčka (10.5.2007 8:52:09)

Jaz sem sicer noseča že drugič a zanimivo, kako hitro pozabiš, kako je bilo prvič pa kljub temu, da je minilo šele dve leti. Skratka zanima me, v kakšnem položaju naj bi v posteljici novorojenčki spali? Meni se zdi, da je vseeno bolj ali manj spal na hrbtu, zdaj pa slišim, da naj bi spali na boku. In odkrito povedano, res se be spomnim. Dajte mi punce prosim malo osvežiti spomin.

Lp




emaa -> RE: spanje novorojenčka (10.5.2007 8:57:41)

Ja spali naj bi na boku, s tem, da menjaš bok, za bok pa daš kaj za oporo, da se ne more na hrbet prekucnit. Mi smo imeli kar eno zvito malo flisasto dekico.




Anonimen -> RE: spanje novorojenčka (10.5.2007 9:05:28)

tole je sicer izven teme, ampak vseeno: EMAMAIR, kako sta tvoja fanta?? David je vredu??






ksenjak -> RE: spanje novorojenčka (10.5.2007 9:28:17)

No, saj verjetno je res bilo tudi pri prvem tako. Zdaj pa tudi razmišljam v to smer, da bom itak že v porodnišnici videla, kako ga bodo tam položili v posteljico. Matr nisem si mislila, da bom zdaj v drugo že pri takih stvareh komplicirala.

lp




Sandra* -> RE: spanje novorojenčka (10.5.2007 9:28:43)

Polagaš ga na bok, enkrat na en drugič na drugi, ko se sam prevali na hrbet ga polagaš še vedno na bok, ampak ga ni potrebno zakladati. Baje, da ko je toliko močan da se obrne na hrbet je tudi toliko močan da izbruha, če je potrebno. Tako so meni rekli.
Čeprav sem ga jaz ene dvakrat založila pa mi je vse stran odrinil pri cca14 dneh-3tednih. Potem ga nisem več zalagala.




majas -> RE: spanje novorojenčka (10.5.2007 9:33:59)

Tudi mi smo morali obvezno spati na boku, sem jo vedno menjavala na eno stran po dojenju.
Ko pa je bila že večja pa se je lahko sama prekotalila na hrbet pa je nisem več dajala na bok. Kot novorojenčka pa obvezno.




emaa -> RE: spanje novorojenčka (10.5.2007 10:23:37)

Biba David je kar v redu, dodajamo še nekatere stvari, drugače pa je vse in raste kot normalen dojenček.




Anonimen -> RE: spanje novorojenčka (10.5.2007 10:59:37)

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Biba David je kar v redu, dodajamo še nekatere stvari, drugače pa je vse in raste kot normalen dojenček.


O super!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sem se večkrat spomnila na vas..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Drugače sta si pa čist podobna.. kot jajce jajcu...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ful luštkana fantka!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Upam da bota moja dva tud taka (glede na to, da mi je vedeževalka rekla da bom mela 2 fantka- dvojčka)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]