Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 8:01:50
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Jp, tudi mene je na začetku nosečnosti precej špikalo v ledvenem predelu, pa napihnjena sem tudi bila. Tako, da vse kar opisuješ, so samo znaki nosečnosti. Želim ti lepo in mirno nosečnost!
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 8:05:59
|
|
|
|
gojska
|
O hvala ti, ne veš kako si me potolažila. Prav moram se malo pomirit, ker me je tko strah da bo šlo vse po vodi. Res ne vem kako bi to prenesla. no zdaj sem pa dobre volje, pa naj boli ko hudič. gojska
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 8:23:33
|
|
|
|
srki
|
Ojla, sicer ne spadam ravno na ta forum , pa ti tudi jaz povem, da to ni nič resnega, pač, znaki nosečnosti. p.s. Pa privošči si to prdenje , te bomo potem klicali Prdulja (to sem povzela od Angelline, upam da ne bo huda).
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 9:05:05
|
|
|
|
Olivija
|
Moji znaki so bili zelo podobni. Pravzaprav sem obakrat mislila, da se mi bo vsak čas ulila menstruacija. Še čekirat sem hodila vsako uro. Tudi napenjanje in napihnjenost spadata zraven. Uživaj v nosečnosti!
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 9:17:21
|
|
|
|
gojska
|
srki, glej da se me boš zdej čim bolj tišala, a pašeš al pa ne. Sam diši glih ne najboljš
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 11:21:59
|
|
|
|
kapica
|
Pri meni je bilo enako kot pri tebi. Sem zanosila z ivf-jem in sem imela cel cas obcutek da bom dobila . Obupno. Pa napenjalo me je grozno, tako da kakor opisujes, so samo dobri znaki .
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 12:31:37
|
|
|
|
srki
|
Veš da te ne bom zapustila . Pa kaj, če smrdi, tudi od manekenke smrdi, pa kaj pol . Pa si privošči takrat, ko boš sama, pa beži iz enega prostora v drugega, da bo potem povsod lepo dišalo .
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 12:34:04
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Jp, tudi mene je na začetku nosečnosti precej špikalo v ledvenem predelu, pa napihnjena sem tudi bila. Tako, da vse kar opisuješ, so samo znaki nosečnosti. Želim ti lepo in mirno nosečnost! ..ti bi pa mogla it že rodit...po tvojem trakcu sodeč....kaj pa čakate?
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 18:41:07
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek ..ti bi pa mogla it že rodit...po tvojem trakcu sodeč....kaj pa čakate? Baje, da bo Slovenija letos zmagala na Evroviziji, pa bi še rada to videla.
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 19:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: sonchek ..ti bi pa mogla it že rodit...po tvojem trakcu sodeč....kaj pa čakate? Baje, da bo Slovenija letos zmagala na Evroviziji, pa bi še rada to videla. Da ne boš slučajno še v ponedeljek Urgence gledala
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 19:46:35
|
|
|
|
ElaM
|
Gojska, to so sami dobri znaki.
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 21:00:05
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: sonchek ..ti bi pa mogla it že rodit...po tvojem trakcu sodeč....kaj pa čakate? Baje, da bo Slovenija letos zmagala na Evroviziji, pa bi še rada to videla. Da ne boš slučajno še v ponedeljek Urgence gledala Nop, če bo po mojih napovedih, grem pa ravno v ponedeljek roditi. Tako, da bom urgenco kar čez okno porodnišnice gledala.
|
|
|
|
RE: Danes prvič pri vas 10.5.2007 21:07:12
|
|
|
|
žanai
|
Najprej čestitke, da si postala !!! Upam, da bo šlo vse naprej kot po maslu. Drugače pa se kar navadi na prdce. Mene so spremljali celo prvo nosečnost. Še zlasti, če sem jedla žitarice (muslije) za zajtrk. Zato sem jih raje jedla za večerjo in je bilo do jutra že ok. Muslijem se pa nisem hotela odreči, ker imajo veliko pomembnih mineralov in vitaminov. Verjetno sem zaradi njih imela celo nosečnost dobro kri in nisem rabila jemati železa. Pa srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?