Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Super služba in nosečnost 9.5.2007 22:48:31
|
|
|
|
eya
|
Skači od veselja Saj se ti dogajajo same lepe stvari
|
|
RE: Super služba in nosečnost 9.5.2007 23:02:59
|
|
|
|
Magi*
|
ma, ne razumem zakaj se toliko s tem obremenjujete. vzemi službo, bodi tiho. kaj ti veš kako se življenje obrne. če bo vse po sreči, boš imela službo, dete in porodniško pa nisi jim dolžna nič razlagat, saj v končni fazi niti sama ne veš.
|
|
RE: Super služba in nosečnost 9.5.2007 23:08:37
|
|
|
|
žiža
|
Jaz sem 11.1.06 ob 7ih zjutraj dobila ..... čez 3 ure pa še službo Sem bila tiho. Povedala sem čez en dober mesec, se zmenila glede porodniške, ker sem bila zaposlena za določen čas in vse se je SUPER izteklo. Kar pogumno, ne zavrni službe in uživaj v nosečnosti
|
|
|
|
RE: Super služba in nosečnost 10.5.2007 10:16:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kje je je tu problem, saj se ti same super stvari dogajajo . Če si pa tako še niti ne veš......(držim pest da si)
|
|
|
|
RE: Super služba in nosečnost 10.5.2007 10:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
hitr sprejmi službo. !
|
|
|
|
RE: Super služba in nosečnost 10.5.2007 12:28:16
|
|
|
|
barby113
|
Sprejmi službo . Če pa si res noseča se potem kar noro naredi, da res nisi načrtovala in da se je vse skupaj pač zgodilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......