|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test baby check
9.5.2007 22:06:38   
lojzika
Ma vam povem naredim test 1. dan zaostale menstruacije pa se pokaže ena orng močna črtica pa druga čisto bleda. Se že veselim, no potem pa se gre oblečt pa nazaj na WC pa dobim ta rdečo. Tako da če je črtica bleda ni rečeno da je uspelo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test baby check
9.5.2007 22:08:35   
Fargesia
user posted image samo zate...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2007 22:11:43   
lojzika
V bistvu sem hotla povedat ko večkrat katera reče da če je črtica bleda je pa to to. No pri meni je bila bleda in to ni bilo to  user posted image user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 22:13:44   
Anonimen
Pri men je bla pa res bleda,pa tud čez par dni,ko sem ponovila pa sem bla že ornk noseča user posted image

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 22:14:23   
torcica
Lojzika,

Je krvavitev močna? Lahko gre za vgnezditveno krvavitev. Držim pesti user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2007 22:16:05   
torcica
****,

Moja Maša pa je bila rojena 16.11.2004! user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2007 22:21:59   
Anonimen
A je tud tak živc?Jaz jo kar Mašinca kličem,ker je neutrudljivauser posted image

(odgovor članu torcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2007 22:24:24   
torcica
Divjauser posted image ! No, ja, vsaj vem, da jo imam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2007 22:28:31   
Anonimen
To pa jauser posted image

(odgovor članu torcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2007 23:05:59   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

Lojzika,

Je krvavitev močna? Lahko gre za vgnezditveno krvavitev. Držim pesti user posted image .

O no ne vem če, še pomislila nisem na kaj takeg. Sicer pa zdaj se je namreč moja menstruacija že nehala krvavitev je trajala kot ponavadi 6 dni. Tako da je verjetno to menstruacija

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2007 7:15:15   
eva78
Zelo podobno se je zgodilo tudi meni. Na baby check mini se mi je takoj 1.dan ob izostanku user posted image pokazala zeloo rahla druga črtica. Zelo sem se razveselila. Nakar sem čez dva dni začela krvaveti in so me sprejeli na urgenco. Noseča sem bila,saj je bilo prisotno nekaj malega nosečnostnega hormona, vendar zdravnica ultrazvočne nosečnosti ni mogla potrditi.
Predvidevam,da si bila noseča, vendar še preden se je pravljica začela, se je tudi že končala. user posted image  Zdravniki so mi to razložili nekaj vmes med spontanim splavom in zakasnelo menstruacijo.user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2007 7:19:38   
Anonimen
Moj ginekolog pravi temu mini splavi.
Možnost da je črtica če nimaš hormona je minimalna.
Lažen + je lahko samo v času ovulacije in zaradi določenih zdravil.

(odgovor članu eva78)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.