Pranje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nežka71 -> Pranje (20.10.2004 8:51:52)

Prinas pa peremo 3-4x na teden. En teden mi je stroj nekaj štrajkal:hudicek: tako, da sem imela serviserja 3x pri meni v enem tednu. Cunje sušim večino v sušilcu tako da kar precej likanja odpade.
Lep sušilni dan.
Lp. Manca03

Taša -> Pranje (20.10.2004 9:13:32)

No draga obiskovalka, naj ti povem da to ni nikakršni visok standard, še zdaleč od tega, je pač tako da ne želim da moji otroci hodijo okrog umazani. Nimamo veliko stvari za oblečt zato včasih perem tudi par oblačil- ne poln stroj, ker moram- da imajo pikice kaj za oblečit. Lahko sem še tako "revna" ampak za prašek in čistilo bom vedno imela, saj kljub temu ne morem videt da bi hodili okrog umazani.Draga obikovalka ČISTOST PA RES NI VISOK STANDARD.

mala Zala -> Pranje (20.10.2004 9:48:24)

Taša,:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!

mehurčica -> Pranje (20.10.2004 11:48:33)

Jaz pa perem 1x-2x na teden. Če perem 1x, potem perem samo v nedeljo in potem obesim vse namučkano in stišano, ker imamo samo eno stojalo in eno tamičkeno(si moremo še enega omislit). Če pa 2x, je pa vse ok. Se lepo posuši do nedelje in ne rabim tiščat vsega skupaj.
Likam pa vse razen brisač, pižam in spodnjega perila. Zato pa me čakata še 2 veeliiiika kupa.:ups: Sušilec je pa pokvarjen-je kar v pralnem stroju, ampak ko sem dala enkrat sušit, je začelo smrdet po zažganem.:zmeden: Ne vem kaj so lastniki delali s tem strojem, ker so na začetku ene par pranj bli neki kamenčki notri.:zmeden:

Aja, smo trije. :kuza:,:muca: in :angel:

Nogavička -> Pranje (20.10.2004 13:41:53)

Splišni,

naša pasja gospodična ima lastni fotelj v dnevni sobi in pregrinjalo menjam dvakrat na teden. Potem pa uporabljamo še trganke za njen prostor v atriju, pa še krpe za očke brisat, pa za gobček... in se nabere.

L.p.

Tea :kuza:

mala Zala -> Pranje (20.10.2004 14:43:27)

O tudi jaz vem, koliko cunj, starih brisač, da ne rečem - ko ima psička svoj čas - gatk..... se za peso porabi. Moja mami tudi zagotovo enkrat na teden al pa 10 dni pere Astrine cune.

LP!

Anonimen -> Pranje (20.10.2004 19:49:07)

Ja pol smo pa mi ful packi. Mi imamo za kužo eno brisačo, v katero ji obrišemo mokre noge po umivanju tac, ko pridemo s sprehoda. Potem ima pa še blazino v svoji posteljici in to je vse. Pa tega ne perem prav pogosto.

ZARA -> Pranje (20.10.2004 20:40:25)

jst perem ene 4-5x na teden,odvisno...smo trije...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]