Grabljenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mala Zala -> Grabljenje (19.10.2004 17:35:05)

Kadarkoli vzamem Zalo (stara je 4,5 mesecev) v naročje ali pa če se samo nagnem k njej na previjalni mizi, me začne obupno grabit za lase, ušesa, skratka kamorkoli me pač tisti trenutek doseže. Zgrabi pa tako močno, da mi skoraj solze na oči pridejo:((:((...

Skoraj z grozo jo vzamem v naročje, saj vem, kaj bo sledilo. Kaj pravite, kako bi jo tega odvadila? Pa zakaj sploh pride do takega vedenja? Naj povem še to, da to dela večinoma le meni.

Če imate kake izkušnje, prosim za pomoč.

Hvala in lp!

Anonimen -> Grabljenje (19.10.2004 17:42:00)

Po mojem je tvoja Zala tako vesela, ko vidi, da bo šla k tebi, da zato začne grabit. Lepo te pač še ne zna prijet. Bolj kot bo večja in bo obvladala svoje rokice, manj bo cukala in grabila.

Do takrat pa bo najbrž treba malce potrpeti :((!

Lea je stara skoraj 1 leto, pa ji včasih rečem, če bo mamico pobožala :), in me poboža z nohtki, tako da me popraska :( . Njej se pa potem tooolk fino zdi, ker je mamico pobožala. Jaz pa tudi potem pozabim, ko vidim, da se ji fino zdi,
da zna :zmeden2: pobožati!

Lp

kimi -> Grabljenje (19.10.2004 18:13:34)

Tudi moj je tak. Ko zagrabi ne spusti

kati -> Grabljenje (19.10.2004 19:23:47)

Tudi pri nas je tako, da naš :modri: vleče za lase samo mene. Zagrabi zelo močno in potem me še povleče k sebi. Ko se to konča ima v rokah vedno nekaj mojih las:(.

ZARA -> Grabljenje (19.10.2004 20:09:48)

ja se pridruzujem klubu...mene je vceri vlekla za lase,ko sm pa rekla auchyyyy mi je pa se nogo v usta porinla (pojma nimam kako ji je to ratal)in vlekla vse na svojo stran...jst sm vpila :(( Zara se je pa naglas smejala :)-...

paapaa

anaj -> Grabljenje (19.10.2004 20:15:18)

Odgovor enak. Tudi pri nas je tako.:((
Anaj:kuza:

tina.nika -> Grabljenje (19.10.2004 20:18:00)

Madona kako pa mene Nika vlece za lase in potem ko jaz:(( ji je pa to ful smesno. Zelo rada pa me tudi za trpalnice in usesa vlece, sploh zvecer ko se spravljamo spat.Pa tudi krempeljcke si rada nabrusi na meni.:((:(
Nic ne pomaga tudi ce jaz jocem ali zavpijem - samo glasno se smeji kot da je neki ful fajnega postudirala.Pravi mali:hudicek:
lp, Tina

mala Zala -> Grabljenje (19.10.2004 21:36:26)

Joj, ti naši sončki!!! Saj vem, da ona tega ne dela iz "žlehtnobe", samo vseeno ni prijetno, saj veste. A mislite, da se tega ne da odvaditi? Poskušam njeno pozornost usmeriti drugam, npr. na kako igračko, ma jok:hudicek:!! Zgrabi mamico in jo pocukaj...

No, moj mali srček že panča. Joj, kako je sladka, kar pojedla bi jo9nebesa!!

Pa lp!

Anonimen -> Grabljenje (20.10.2004 4:07:20)

Normalno, gre za refleks, ki je otrokom prirojen, in kasneje izgine.

mateja 26 -> Grabljenje (21.10.2004 0:03:43)

Oj.Tudi naša tamala ves čas grabi,praska,ščipa itd...
Ampak to baje čez čas mine.

Lp Mateja

Stran: [1]