silvya -> RE: še en žalosten konec... (5.6.2007 8:49:50)
|
Lep pozdrav! Iz lastnih izkušenj vem, da se ti jezgodilo nekaj najhujšega, kar se ti lahko. Vem, vsi te tolažijo, da je verjetno za otročka in tebe bilo tako bolje. Je bilo res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tebi se je zgodilo v zgodnji nosečnosti, meni, na koncu, ko bi se morala, bila je punčka, roditi. Imela je ovito popkovnico in je umrla v trebuhu. Nenadoma nisem več čutila njenih gibov, živahnega brcanja. Nikoli ne bom pozabila pogleda ginekologa, ko mi je naredil ultrazvok in je videl, da njen srček več ne bije. Takoj me je poslal v porodnišnico, kjer sem dobila umetne popadke in po dveh urah rodila. Vendar moj otroček ni zajokal, ni se premaknil, bila je negibna, hladna. Če me ne bi spremljal moj mož, sploh ne vem kako bi kaj takega preživela. Zato ti lahko svetujem samo eno, bodita skupaj, pogovarjajta se, jočita, bil je vajin otročiček, čeprav še zelo majčken. Želela sta ga, in se ga veselila, tako kot jaz svojega. Želim ti hitro okrevanjje, in vse najlepše in najboljše v naslednji nosečnosti. silvya
|
|
|
|