Meni so pa ful smešna... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

polona -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 15:17:57)

... sporočila v stilu:

:torta: :torta: :darilo: :sloncek: :sloncek: :kuza: :kuza: :muca: blablabla :kava: :zmeden2: :zajcek: :sloncek: :sloncek:
blablablabla :rozica: :angel: :angel: :angel: :angel: :miska: :miska: :sloncek: :sloncek: blablabla

LP :sloncek: :sloncek: :sloncek::sloncek: :sloncek: :kuza: :kuza: :muca: :pujs: :pujs: :racka: :racka: :love: :love: 9nebesa 9nebesa

VITA74 -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 15:28:54)

Polona :bravo: :)-:)-:)-:)-:)-
želim ti 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa in :kava::kava::kava::kava::kava: pa še malo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za lep dan....

LP :angel: ali :hudicek:

kimi -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 15:41:53)

No če so ti smešna, da te še jaz malo nasmejim...:sloncek::sloncek: :metulj::miska::miska::pujs::pujs::muca::muca::kava::kava::racka::angel::angel::rozica::rozica::darilo::darilo::torta::torta:

drejci -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 15:55:17)

:kuza::sloncek::zajcek::metulj::miska: DA BO ŠE BOLJ SMEŠNO :):)-:pujs::bravo:9nebesa:angel::miska::kuza::kuza::kuza::sloncek::zajcek::zaspan::zmeden2::zmeden2::muca::racka::duda::ups::pujs::pujs:

:muca::zajcek::sloncek::kuza::miska::metulj::racka::angel:

Lep dan še naprej,...pa veeeeeliiiikkoooo smeeeehhhaaaa:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Lepa Ana -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 15:56:35)

Ja, eni si pač lahko privoščijo, ne?! Že zato, da se potem kdo drug, z neregistriranim nickom, lahko v vsem tem času vtika vanje...

Se pa več kot pridružujem Poloninemu mnenju, z eno majhno razliko. Meni so ti posti, polni slikic in prazni besed, žalostni...

BARBARA R. -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 16:07:01)

Ali ste danes vse z levo nogo vstale? Kot da se nebi pogovarjali na RR.
Malo dobre volje nam pa res ne škodi,ko je vzunaj tako žalostno vreme.

:muca:

Anonimen -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 16:13:51)

9nebesa9nebesa9nebesa:ups::ups::ups::)-:)-:)-:love::love::love::hudicek::hudicek::angel::angel::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::nosecka::nosecka::zaspan::zaspan::zaspan::zmeden2::zmeden2::kava::racka::racka::morje::morje::angel::morje::morje::morje::torta::torta:
me ke dobriiiii ki so tej smeški,kaj bi brez njih!!!!:kuza::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::pujs::pujs::pujs::pujs::racka::racka:

Pupica -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 17:12:42)

iiii:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Polona :hudicek::hudicek::hudicek:si nisem mogla kej 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa da te še jaz malo :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

LP od :angel::angel::angel::angel:+:angel: in :kuza: +:muca:

;)

TARA in MAJ -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 17:18:35)

:kava::muca::kuza::sloncek::zajcek::racka::metulj::miska::miska::angel::angel::morje::torta::darilo::rozica::duda::ups::love::bravo:;)8):):)-:)-:)-:)-:)-saj nekaj veselga ko je pa zunaj tko grdo ampak mi se ne damo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo:

ninca -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 18:10:08)

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:men so pa tko doooobri teli smeški:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:pa te bom še jst mal nasmejala...:):zmeden2:8):zaspan:;):nosecka::)-:kava::bravo::pujs:9nebesa:muca::(:kuza::((:zmeden::zajcek::ups::miska::love::hudicek::racka::duda::angel::modri::morje::roza::grrr::torta::darilo::rozica::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

SILVA -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 18:12:25)

Smeškoti so izraz tvojega počutja,ne za nasmejat:).
pa en lep dan:rozica:

SANDY -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 18:35:07)

Ja no, men se pa-,priznam, učas ne da pisat, pol pa kr bližnico uporabim-smeškote ;)

:sloncek:

puncica -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 20:13:22)

Jaz pa tak hitr tipkam, da sploh ni cajta kej not dat, a pol ste žalostne ob mojih postih:)-:)-

Urša -> Meni so pa ful smešna... (19.10.2004 22:02:24)

Tud jst kdaj namest da bi kej napisala, to izrazim samo s smeškoti pa s tem ne mislim nč slabega. So mi tko simpatični in še enkrat :bravo::bravo::bravo: RR teamu, ker se tko trudi za nas! 9nebesa

Stran: [1]