Anonimen -> zmešal se mi bo (9.5.2007 12:55:30)
|
Namreš zaradi službe. Delam v eni firmi, kjer vodilni delujejo po principu vršenja pritiska! Nič se jim ne da dopovedat, delujejo na trgu in terajo neke svoje ideje, brez ene raziskave trga, brez ene analize-kr z glavo skozi zid, ti pa delaj čudeže in rezultate. No ampak bistvo je to, da sem ta teden na bolniški. V ponedeljek so me v roku dveh ur poklicali natanko 7x. In to zaradi totalnih bedarij, nadaljuje se pa tako da me zdaj parkrat dnevno pokličejo-seveda spet zaradi stvari, ki nimajo popolnoma nobene urgentne oznake. In to tako očitujoče in s takim tonom da ni ničemur podobno. V ponedeljek, ko sem se že tako totalno shity počutila in so name vršili te psihološke, sem bila popolnoma obupana in sem se mojmu tako zjokala da mu ni blo nič jasno. Ne vem kaj naj naredim. Ne upam pa zdaj pustiti službo, ker načrtujeva otročka in si tega pa res ne morem privoščit. Pa še potem ko bom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] me je strah kako bo to vplivalo name, ker to je dejansko stres stres in še enkrat stres. Ne vem zakaj se to grejo, res ne. Ampak ob misli, da je treba zjutraj v službo, mi je zadnje čase že tvečer slabo in me stiska v želodcu. A ima katera podobne težave. Kaj naj naredim?
|
|
|
|