Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vedno prositi za denar 9.5.2007 16:01:43
|
|
|
|
Annny
|
Kar se tiče trgovine, mu lepo napiši listek, kaj rabite in naj to prinese. Pa bo že videl kakšne so cene. Saj to je narobe z nekaterimi možmi, da niti pojma nimajo, koliko stane 1 liter mleka in štruca kruha. Isto glede položnic- naj jih gre plačat. Ti pa veselo shranjuj račune.
|
|
|
|
RE: vedno prositi za denar 9.5.2007 18:34:35
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ja bit doma z dvema šoloobveznima otrokoma si res dost upaš jest namest tvojga dedca ti tud dinarja neb dala. mlada si delaj kot druge pa boš mela denar.....
|
|
RE: vedno prositi za denar 9.5.2007 20:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nama pa mož meni račune nosi Sem bolj šparavna in mi je vedno sumljivo kam daje denar Hecam se.Ampak midva vedno v večje nakupe hodiva skupaj tako,da moj točno ve kolko kaj stane.Takega dedca,bi jaz brcnila čez prag ki bi mi težil ali jem denar.Saj pa sta otroka tudi njegova in,če je zanju šktr **** ga gleda.Ja pa še to.Več imajo bolj so šktr celo pa privatniki poznam jaz take.Spravi se delat ampak ne dovolit,da bi potem z svojo plačo ti vse plačevala.Opa to pa ne.Ok ti daš za trgovino npr.,če že enkrat mora tako bit on pa naj plačuje položnmice.Ampak mislim,da ni problem samo v tem pri vama.Malo se zamisli kaj je problem zakaj se mož vedno jezi,ko ga prosiš za denar????
|
|
|
|
RE: vedno prositi za denar 9.5.2007 20:20:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
Samo tole je pa kriza.Se spomnim,ko sem bila jaz doma pri otroku,pa še šolo sem dokončevala.In mi je partner pustil kartico doma, je rekel,da on itak ne hodi v trgovino,pa bo že vzel kaj,če bo rabil.Tako,da si tudi predstavljam ne,da bi mu morala za vsak evro rečt, pa polagat račune...groza.Zgleda,da je najbolje,da začneš tudi ti hodit v službo,pa imaš svoj denar.
|
|
RE: vedno prositi za denar 9.5.2007 20:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
O kriza..... Meni je to tako ponižujoče kot da bi morala vsakič prositi za seks....
|
|
|
|
RE: vedno prositi za denar 9.5.2007 22:11:37
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tekila Ne da ne najdem službe! Pred dvemi leti sva se odločila za še enega otročka in ker sem bila doma sva rekla da je bolje da ne grem v službo, ker bi bila potem takoj v porodniški..., nato pa naju je vse okol prneslo, ker ni in ni dojenčka in sem ostala doma! P.S.- moj mož ima obrt! 1. najdi si službo in odmisli plane z dojenčkom 2. če je kaj verjeti Murphyjevim zakonom, boš ravno takrat, ko boš najbolj zaposlena, zanosila in boš šla pač v porodniško - boš imela vsaj prejemke porihtane. 3. predvsem bo to tvoji samozavesti dobro delo 4. in kaj pol, če ima obrt? a je to kaka prednost, slabost? ne štekam.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?