Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:01:54
|
|
|
|
Marogica
|
Mogoče so zobki.
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:05:35
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Si pomislala na ušeska? Pri naši Tii je bilo krivo to.
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:07:56
|
|
|
|
Alisa
|
Pri nas je isto. Kok je pa star , edina tišina ratače se z njim hodim po stanovanju gor pa dol. Jaz sem tud brez energije.
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:10:58
|
|
|
|
LUNA06
|
Tudi meni je to ful znano.Ga ne morem pustit samega, ne da bi biu jok.Jaz tud mislim da so zobki.
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:17:40
|
|
|
|
facka
|
vsedi se v avto, pa se kam odpeljita, pri nas je enkrat samo to pomagalo, res pa, ko smo se ustavili, se je spet oglasila sirena
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:17:52
|
|
|
|
moci
|
moja je stara 7,5 m. zobki? iz nosa ji teče in grize vse živo ampak nič ni videti, niti čutiti. noro. niti na wc ne morem stanovanje pa- bomba je treščila. midve sva cel dan sami. komaj skuham kosilo, posoda se nabira. noroooo. ušeska? kako naj pa preverim
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:29:35
|
|
|
|
Pingvinčica
|
S prstom ji rahlo pritisni na ušesek in če bo umaknala oziroma boš videla da ji je neprijetno bi to lahko blo to. Tudi pr nas je enkrat pomagalo samo to da smo se vsedli v avto in peljali naokrog in sredi noči.
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:41:33
|
|
|
|
nanica
|
moci, pri nas je bilo danes isto, je vstal ob pol sedmih - prekmalu, in je takoj ratal tečen. še pojest ni mogel v miru, je tulil in jedel. pol sem ga dala pa v avtosedež in tresla, kot da se vozi, pa je zaspal. upam, da se zbudi boljše volje. in ponoči je danes spet enkrat jokal, v spanju, z zaprtimi očmi, pa ne tako prestrašeno kot včeraj, ampak čisto obupano, prav grozno je bilo slišati a imata avto doma? mogoče res ni slaba ideja, da se gresta malo peljati.
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:45:14
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci . ušeska? kako naj pa preverim Za ušesi je jamica, na katero rahlo pritisni. Je pa lahko povezano, da ima otrok zaradi zobkov bolečine tudi v ušesih. Kaj jedel pa je? SE kaj bolj slini, daje predmete, rokice v usta ima bolj rdeča lička?
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:51:25
|
|
|
|
moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: moci . ušeska? kako naj pa preverim Za ušesi je jamica, na katero rahlo pritisni. Je pa lahko povezano, da ima otrok zaradi zobkov bolečine tudi v ušesih. Kaj jedel pa je? je, ampak tudi pogosto bruha SE kaj bolj slini ja , daje predmete, rokice v usta ja ima bolj rdeča lička se mi ne zdi a potem jo moram naprej crkljati? nanica, ati ima avto lahko ga pa dobiva
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:54:31
|
|
|
|
Marogica
|
Glej, če ima otrok kakršnekoli bolečine, ki jim ne najdeš vzroka, tudi avto ne bo pomagal. Raje ga opazuj, in če ne bo bolje to z jokom, mu daj kakšno svečko ali pa žličko Calpola. Mene če kaj boli, tudi vzamem Lekadol. Če pa ne bo bolje, se pa raje odpravi do pediatra, pa na on postavi diagnozo. Ne čakaj pa predolgo. Opazuj....
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:56:59
|
|
|
|
moci
|
hvala
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 8:59:50
|
|
|
|
Marogica
|
Ni kaj. VEdno je grozno, ko pri tako malem otroku ne veš točno, kaj mu je. Pač ubožček ne zna povedati, mi se pa tudi ne znajdemo. Kaj hočemo saj rastejo, potem pa še preveč govorijo
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 9:03:31
|
|
|
|
Seven*
|
Cisto enostavno. Das zlicko Calpola ali svecko paracetamola. Nic od tega ne bo skodilo. Ce bo potem boljse, ga ZAGOTOVO nekaj boli. Potem pac k zdravniku. Ce bo pa scena ista, pa je mogoce preutrujen, slabe volje itd..
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 9:40:52
|
|
|
|
frrrr
|
moci, svetovat ne znam, ker nimam izkušenj... pošilja pa naš mali tvoji Zoji en poljubček, pa upam da kej pomaga
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne vem več kaj naj 9.5.2007 12:51:11
|
|
|
|
Ines.
|
Jest bi ji tut dala sirup/svečko proti bolečinam. Sigurno jo nekaj fajn boli. Potem pa k zdravniku, da ugotovi, ali so zobki, ušeska, grlo,....boš veliko bolj pomirjena in vedela, pri čem si. Jest sem moje dva fantka tut večkrat peljala k zdravniku, ko ne veš, kaj jim je: pa so bla trikrat ušeska, dvakrat pa zobki.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?