A kaj pletete? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> A kaj pletete? (19.10.2004 13:34:16)

Čisto tko me zanima, če kakšno stvar svojim otročkom tudi same spletete-recimo jopico, puloverček, kapo, šal, rokavičke, nogavičke,copatke..., al vse samo kupujete?

Namreč jaz se bom ravno lotila šal in kapco splesti... :sloncek:

kimi -> A kaj pletete? (19.10.2004 13:36:25)

Kristina ti kar. Je ceneje izvirno in skoraj neboden ne bo imel isto;)

*maja -> A kaj pletete? (19.10.2004 13:37:09)

Je ravno pravi čas, za pletenje. Jaz ravnokar končujem puloverček za našega :duda:.
Je pa res da nekatere pletene oz. volnene stvari tudi kupim.

LP Maja :muca:

Anonimen -> A kaj pletete? (19.10.2004 13:41:08)

:)-Ja živčke...jaz nisem pridna za plest nimam potrpljenja ena zanka uide bi pojedla igle in volno pa še koga zraven,če kakšno pripombo reče:grrr::)-:)-:)-

mojchka -> A kaj pletete? (19.10.2004 13:47:03)

:)-:)-:)-ja, kakšna nona pa si, neva, da ne pleteš?
:)-:)-:)-
si taka kot jaz..
neštetokrat sem že kaj začela in tudi kmalu vrgla v kot... (kaj bi rekel Rugelj, a?)

Anonimen -> A kaj pletete? (19.10.2004 13:53:25)

:)-:)-BOOOO... še dobro da ne bere RR..potem bi našel en kup primerov za svoje študije bi še v njegovi knjigi pristale:)-:)-to bi bile popularne!:)-:)-

Alexandra -> A kaj pletete? (19.10.2004 14:12:33)

Rugelj? Tale je en ta prav patron. Jaz ga poslušam, ker se ob njengovih prispevkih tok iz srca nasmejim, ker take stresa, da včasih niso za nikamor. :)-
Boljš da ne pokuka med RR vrstice, saj bi ga infarkt tisto minuto. :)-
Aja, plete pa mami, ampak so kupljene stvari vedno boljše. :zmeden:

tina.nika -> A kaj pletete? (19.10.2004 19:45:31)

Pri nas pa pleteta tako babi kot tudi stara mama, tako da se jaz sploh ne "stulim" zraven.....:bravo:;)
lp, Tina

mami Lea -> A kaj pletete? (19.10.2004 21:08:43)

Jaz bi pa tako rada naštrikala jopco za našga mladička. Sem že kupila volno in sem naštrikala 10 cm sprednjega dela. Pol se je pa ustavlo. Mam namreč dva razgrajača, moža na faksu sam pa nej bi še diplomo pisala, se človeku kar zmeša.

Nina Nana -> A kaj pletete? (19.10.2004 21:52:26)

Mi imamo tolk pletenin, da jih prelagamo iz ene omare v drugo. Zdaj pa je princeska ugotovila, da "pikajo" in ne bo nosila.
Pletem rada, vendar je tašča kot pletilni stroj, da sploh zraven ne pridem.

lp

Stran: [1]