|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrček v nosečnosti
8.5.2007 16:43:44   
rojena pod srečno zv
Mene pa zanima, če je res da, ko zanosiš da naj nebi nosil modrčka s kostjo in podloženega,... kaj je to res?

< Sporočilo je popravil teni* -- 9.5.2007 5:08:12 >

... PDP 12.11.2007 ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MODRČEK V NOSEČNOSTI
8.5.2007 18:08:42   
bskrle
Ponavadi so prsa občutljiva in še neenakomerno rastejo, zato opora paše.

(odgovor članu rojena pod srečno zv)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2007 18:57:42   
N _ B
Sicer vedno nosim modrčke s kostjo, ampak me je v prvi. in sedaj tudi v drugi user posted image  kost motila.
Menda kost ni priporočljiva. Zakaj? Pojma nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2007 21:43:20   
Miška76
IZVIRNO SPOROČILO: rojena pod srečno zv

MENE PA zanima, če je res da, ko zanosiš da naj nebi nosil modrčka s kostjo in podloženega,... kaj je to res?

Ja, menda je res, ker naj bi kost pritiskala na mlečne kanale, nisem pa 100%.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: modrček v nosečnosti
8.5.2007 22:23:44   
Katrin
Tudi mene so modrčki s kostjo motili in tiščali, zato sem si med nosečnostjo kupila take brez (čisto navadne, bombažne).

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2007 22:31:55   
Samoyedka
Tako kot so že rekle punce - tudi mene je modrček s kostjo ful motil in sem ga ob prvi priliki zamenjala za udobnejšega brez kosti.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2007 11:55:13   
Anonimen
Še vedno nosim modrček s kostjo, tudi moti me nič. Je pa res, da imam košarico 85C in si ne morem predstavljati da nebi imela modrčka z res dobro oporo. Tudi ponoči ga nosim, s tem da pa imam za ponoči res enega brez kosti, ker sem ju iz enega starega modrca ven pobrala.
Kasneje, ko bom dojila pa bom nosila modrc za dojenje, ti pa so seveda vsi brez kosti in strogo bombažni.

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2007 21:30:11   
AnaB.
Tudi jaz po navadi nosim modrček s kostmi, sedaj v nosečnosti pa sploh ne morem. Kupila sem si od triumpha enega, ki ima malo več opore pri straneh in sem kar zadovoljna. Če bi vedela, da bom ostala na tej številki (80Duser posted image ), bi si kupila že tistega za dojenje, ker so baje zelo udobni, a mi mami obljublja, da to niti približno še ni končna velikostuser posted image user posted image . Uffi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2007 21:35:49   
Anonimen
Ja se pridružujem mnenju Miške76, da kost pritiska na kanale, ki proizvajajo mleko. Tako mi je povedal ginekolog.
Lp, Anonimna7

(odgovor članu AnaB.)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2007 13:17:45   
MissLady
OMG... jaz si sploh ne predstavljam da bi morala imeti moderček brez kosti.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2007 14:49:17   
marmet
Kja pa  boste kupovale modrce za dojenje
Jaz sem že pred zanositvijo imela modrc 80 d-e, zdaj mi pa prsi kr rasejo, pa to zelo neenakomerno.
Pa že tak nobenga modrca ne najdem, da bi mi pasal,če je pa že dovolj velik mi pa izgleda nikakršen. 
Kaj si naj šele potem za dojenje kupim???
Pa modrci brez kosti mi itak nardijo prsi zelo grozne.
Res ne vem kaj bom ko bo bebika tu.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2007 19:18:56   
kasija78
Jaz sem šla danes kupit nov modrček, ker sem prerasle že vse stare, tudi najbolj raztegnjene user posted image . Prodajalka mi je svetovala takega brez kosti. Sicer sem nekje prebrala, da lahko žičnata opora res moti tvorbo mleka. Moje prsi mi pa tudi niso všeč v nepodprtih modelih, ki so za povrhu še ogromni in vseprekrivajoči, da vsaj približno dajejo podporo za večje cifre. Ampak po moje ni za tvegat... V triumphu imajo cifre do e, tudi f se morda najde. Ampak pri tem ne moreš biti izbirčen glede barve ali izgleda.

(odgovor članu marmet)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2007 2:45:28   
crci06
Zdi se mi, da Alisa dela tudi modrčke po naročilu - cena pa naj bi bila +20%.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.5.2007 18:03:20   
Anonimen
Jaz sem prvič user posted image  in tudi jaz nosim modrce s kostjo. Do zdaj sploh nisem vedela, da jih ne smemo nositi... Preden sem zanosila sem imela zelo majhne (dobra dvojka), zdaj pa so ogromne in si res ne predstavljam, da ne bi imela opore. No ja, v sredo bom šla nakupovati, pa bom kupila kakšnega pamentnega. Mogoče katera ve oz. zna priporočiti kakšen fajn modrc brez kosti, ki dobro drži?

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2007 20:33:52   
dabe
Ker sem imela že pred nosečnostjo moderce št. 90D (vse s kostmi), sem jih sedaj dobila ful dobre od triunfa - velikost 95E. Imajo tudi večje. Vzela sem take brez kosti, ker mi je prodajalka kost odsvetovala, češ da moti mlečne žleze in kasneje pristiska na trebuh. Moram priznati, da je moderc brez kosti prav ok. Tudi moderce za dojenje sem si že ogledala...tako da bom šla kasneje tudi po triumfove....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?