lara light -> RE: Zanositev in endometrioza (21.7.2007 9:59:12)
|
Drage moje, spet se oglašam, da bi z vami delila mojo zgodbo. Naj spomnim...glej spodaj citat, se opravičujem, ne vem, kaj sem naredila, da je šel na dno..stara sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...hvala. Nadaljevanka: Od konca maja hodim k bioenergetiku, jemala sem homeopatska zdravila cca 1,5 meseca, obkladki, pa vitamini, antioksidanti, flavonoidi, karotenoidi, brokoli. Pazim na zdravo prehrano, kopam se v "zdravilni vodi"...da ne bo pomote, vse to delam z veseljem za svoje zdravje in veselje vseh, ki so mi blizu. Pa pride julijska M, normalna, ta se konča, pa se odločim za samoplač. pregled, kako je s cisto na desnem jajčniku, ki jo je omenjal zdravnik. Krasno: 51 mm X 31 mm. Par dni po M, začnem rahlo krvaveti...traja z bolj konkret. ali komaj opaznimi izcedki cca 10 dni, pol pa mislim, da je mimo: znova M, zelo obilna, ne preveč a vseeno boleča in zdaj že 4 dan poplavljam. Kaj mi svetujete? Moja G nima časa zame, ker je iz dopusta in ima gužvo. Mislite, da je možno, da se ta cista, nimam potrditve ali je vodna ali endom., čisti??? Hmm, nisem pametna, samo vem, da bolj ali manj krvavim že cel mesec. Kdo ve, bomo vidli, je reku slep. Drage moje, saj veste, da upanje umre zadnje. Jaz se ne dam. Prihajam v kristusova leta in verjamam, da je še čas za naju in da bova zagledala dve črtici. Rada bi samo dala moč vsem, ki si otroka želite. Zavedam pa se, da čeprav ga ne bo, to ne bo nobena katastrofa, da je pač moje poslanstvo drugačno. Poglejte, 10 let živim s partnerjem, nimam otrok, vsi naju o tem gnjavijo, a nama je vseeno zeloooo lepo.Čudovito poletje vam želim in naj bo današnja sobota magična! Kiss!! IZVIRNO SPOROČILO: lara light Drage borke za najvecjo vrednoto tega planeta, sem lastnica endometrioze. Konec jan 07 sem imela laparo in odstranili so mi cokol.cisto in nekaj zametkov cist. Ostala so zal stevilna zarisca in v zacetku aprila mi je Dr. Res diagnosticiral nove ciste, ki so bile vidne na UZ. Dobila sem klomifen (3-7 dan, ˝ tabl., stranski ucinki minimali, rahlo spikanje) odreagirala po besedah Dr. Resa dobro, saj so bili vidni veliki folikli. Test PCT ok. Doktor, ki me je operiral v jan 07 je svetoval zanositev v roku 6. mesecev. To bo pa zelo kmalu. Je že mimo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]!
|
|
|
|