živa23 -> drugič noseča (8.5.2007 14:20:52)
|
ojla sem prejšnji teden ugotovila, da sem drugič noseča...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] imam že enega otroka eno navihano punčko, ki je zelo navezana name, ki me dobesedno okupira. Zanima me kako vpliva npr. dvigovanje tako malega in že kar težkega otroka (11 kg) na nosečnost. Tiste, ki ste imele tako malega otroka pa ste v drugo bile noseče , kako ste se spopadale z zahtevami prvega otroka, ker praktično tako majhen otrok še vedno kar precej rabi pozornosti... Po eni strani sem vesela, ker ne bo tako velike razlike med njima, po drugi pa me skrbi, kako bo vse to (eden novorojenček in naša zahtevnica...)... Pa še ena stvar me zanima, če veste: v prvo sem imela "neplaniran CR" - obseg glavice otroka je bil prevelik za moj maternični vrat (sicer mi je ginekolog že pred porodom rekel, da imam kratek in ozek vrat, ampak se ni nič posebej obremenjeval). Zdaj pa me zanima, če je to dovolj utemeljen razlog, da bi imela tudi v drugo CR, ker me zmrazi, če bi mogla še enkrat skozi podobne muke. Sicer me samega poroda ni strah, strah me je, da bi nekaj "na silo" potiskala in bi se otrok poškodoval... hvala za odgovore lp
|
|
|
|